söndag 31 juli 2011

UTFLYKTSDAG

Viktor rockar loss med största brödspaden i bagarstugan i Rismyrliden =).

Idag har familjen + mina föräldrar varit på äventyr i de Norrländska skogarna =). Målet var Rismyrliden. Ligger ca 5 mil utanför stan inne i skogen (jag vet, är urusel på att beskriva vägar och vädersträck). Ett charmigt ställe med gamla byggnader, bagarstuga, smedja samt lite andra fina hus. Djur hade de där också; Kalvar, får, kaniner, hästar och grisar. Suggan var enorm och låg och diade sina kultingar. Viktor vågade sig in hos grisarna och latjade med en av kultingarna. När kultingen började nafsa Viktor i fötterna hoppade Viktor ut ur grishängnet =). Fika, glass, mackor, våfflor och kaffe hade de till försäljning. Vi hade med oss egen mat, men delar av familjen köpte goda våfflor. Själv nöjde jag mig med gott kaffe!

På väg hem från Rismyrliden svängde vi förbi Finnforsgrottan som ligger högt uppe i ännu en stor skog =). Tack mamma och pappa för en jättemysig dag <3.

Imorgon åker vi med fina vänner till Lycksele. Vi ska gå på djurparken, bo på hotell och bada på ett utomhusbad som finns i närheten av djurparken.

Dags att packa ner lite kläder, godis och annat smått & gott som kan behövas för två dagars mys i Lycksele!!

2 kommentarer:

  1. Spår fina dagar och mysiga upplevelser för dig ett par dagar framöver... Kram Monika

    SvaraRadera
  2. Rismyrliden är allt ett mysigt litet utflyktsmål. Som dessutom uppskattas av både stora å små =)!

    Ha d toppen i Lycksele...

    SvaraRadera