lördag 16 juli 2011

SUR FISK OCH GLADA VÄNNER

Har länge varit sugen på surströmming, och ikväll har vi festat loss på denna underbara fisk med alla goda tillbehör. Såklart avnjöts den med fina vänner; Linda och Stefan och Fia och Mange.

Vi har suttit ute hela kvällen (kom just hem), på slutet av kvällen under infravärmen, men ändå, kvällen har varit ljummen och skön! Det är såna här kvällar man skulle kunna sitta uppe länge, länge och bara prata och prata. En grymt trevlig kväll har jag/vi haft. Dock började Klara krokna framåt 00.30 tiden så då kändes det lägligt att börja runda av kvällen. Hoppas på en lång härlig sovmorgon imorgon (eller idag blir det ju =).Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

  1. Ååååh, suring! Kanske den godaste maträtten någonsin! vilken härlig kväll ni verkar ha haft! kram kram

    SvaraRadera
  2. Det verkar som du verkligen samlar på dig mysiga upplevelser - vilket är super för både kropp och själ. Hoppas du får ytterligare några fina dagar innan Umeå, och låt du dina vänner få öppna sitt hem för dig när du är i Umeå - de gör det säkert med varmt hjärta. Kram Monika (ps... vi jagar "suring" med ljus och lykta här i stugan, men det är visst slut hos leverantören - så du är dubbelt tursam)

    SvaraRadera