söndag 24 juli 2011

LÖRDAG HELA VECKAN

Så är det denna sommar, tycker jag. Inte så att vi äter godis varje dag =) (bara nästan). Nä, grejen är den att jag njuter för fullt, varje dag!! Tackar högre makter för att jag mår så bra just nu. I början av sommaren trodde jag aldrig att det skulle bli en sån här underbart njutningsfull sommar.

Igår hade vi en trevlig kväll med fina vännerna Anders och Josefin och deras mysiga tjejer. Tacos till middag (ja, det var ju fredag =). Sedan "Ernst" smarriga efterrätt som han gjorde i senaste programmet. Varmt som sjutton var det ju igår så vi bestämde oss för ett dopp på kvällskvisten. Mobackabadet blev det. Barnen plaskade på och mammorna och papporna tittade på och hade trevligt! Synd att kvällarna går så fort. Man skulle kunna sitta och surra till långt in på natten, men ungarna började bli trötta, så vid tolvtiden bröt vi upp och åkte hemmåt.

Idag har vi haft en riktigt soft dag. Lite shopping på förmiddagen. Sen mys och fika med Mia och Juni! Efter middagen tog jag barnen och åkte till Falkträsket. Kvällsdopp när det är som bäst. (Lars lämnade vi först av på fest).

Jag har världens mysigaste barn. Mamma älskar er så ofantligt mycket mina guldklimpar. Ni berikar mitt liv mer än vad ni någonsin kan tro. Puss på er goungar!! Viktor sa tidigare ikväll att "det bästa med att vara barn är att livet leker HELA TIDEN". Det är väl ett bra betyg på den här sommaren =).

Skänker mina tankar till alla drabbade och alla andra inblandade i det fruktansvärda som hänt i Norge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar