lördag 30 juli 2011

FULL FART OCH SENA KVÄLLAR

Ja, dagarna går fort, men ej obemärkt förbi!! Jag njuter för fullt av allt det jag och familjen tar oss för! Denna sommar laddar jag verkligen inför det kommande mörkret och kylan (som jag inte ser fram emot). Igår var jag ganska trött och slut. En liten shoppingrunda på ca 1,5 timme sög musten ur mig och min cellgiftspumpade kropp. En timme på soffan, sen orkade jag med en trevlig grillkväll med familjen och mor och far som kom hem från öland i onsdags! Idag, fredag känner jag mig piggare, men fortfarande lite slut. Har knappt vilat nåt idag, men kunde idag sitta och ta det lugnt på stranden och titta på när barnen badade. En liten vilostund på soffan hann jag med innan det var dags för grillmiddag hos bästa svärföräldrarna!

Har lagt mig till med att blogga när det blivit kväll och barnen gått och lagt sig, vilket blir ganska sent nu på sommarlovet. Barnen lägger sig nån gång mellan 22 och 23, ibland ännu senare. Då är jag liksom också hur trött som helst. Ska försöka ta mig tid att blogga tidigare på dagen så jag inte somnar mellan raderna =). Samtidigt blir kvällen ett tillfälle att sammanfatta dagen på!

Trots trötthet efter cellgiftsbehandlingen, så mår jag så himla bra i övrigt. Det som hänt är att jag fått nåt knas (ont) i matstrupen, då jag sväljer. Kommer mest troligt från strålningen och borde vara övergående. Känns som att det är svullet och sårigt i svalget =(. Armen är fortfarande ond och avdomnad bitvis. Det är bara att ge tiden en chans att fixa detta. Läkaren har ju sagt att det kan ta upp till tre veckor innan man märker av nån effekt av strålningen, så ett par veckor till får jag härda ut!! Sen hoppas jag på bra smärtlindrande effekt!

Nu är jag så där galet trött igen! Sitter inne med tända ljus och tittar ut i mörkret! Riktigt mysigt!!


Skickat från min iPhone

1 kommentar:

  1. Här har det också blivit galet sena kvällar för barnen de senaste 2 månaderna! Men det är väll det som kallas sommar och sommarlov =)!

    Nu måste vi ses snart Jenny! Det var ju huuur länge sen som hellst nu! Smsa ngn dag som passar dig! Jag har semester 2 veckor till och kan när som helst!

    KRAAAAM

    SvaraRadera