tisdag 9 augusti 2011

SKÖN HEMMADAG

Idag har vi sagt hejdå till den här gullungen, barnens kusin! Hon flög hem med sina föräldrar till Stockholm i eftermiddags. Nu dröjer det ett tag tills vi ses igen. Det är nackdelen med detta avlånga land =(. Du fattar väl, Juni, att jag skulle vilja pussa på dig, typ varje dag. Säg åt mamma och pappa att det är dags att flytta några mil norrut =).

Har haft en skön hemmadag idag. Bakat och städat litegrann. Fikat det jag bakat tillsammans med familjen och Mia, Anders, Juni och svärfar. Juni smaskade glatt i sig mat när vi andra tryckte slisk =).

Middag åt jag på Waynes tillsammans med mamma. Efter det gick vi på bio och såg Bridesmaids, riktigt rolig film!! Har ni inte sett den, så måste ni gå snarast, får inte missas =). Jag och mamma skrattade lika mycket. Liite snyft var det i den, men 99% skratt!! En film att bli glad av =). Tack mamma för en mysig avslutning på denna dag.

2 kommentarer:

  1. Är det där tjejen som du skulle o snusa på när hon var alldeles ny. Du minns när vi käkade på wok n roll precis innan du skulle med flyget? Hur söt som helst ser hon ut att vara och jag förstår att du grämer dig över avståndet!

    Kul att höra att filmen var bra! Vi ska snart åka o se den. kram

    SvaraRadera
  2. Fick påhälsning av Vicke-man idag. Tror han blev lite besviken när bara jag var hemma, men du kan hälsa honom att S blev glad när han fick veta att han varit förbi. :-) / Monika

    SvaraRadera