fredag 5 augusti 2011

ALVEDON OCH GRÄDDE

Världens sötaste kusiner!! Kommer att sakna dig, Juni, och mamma & pappa så klart, när ni åker hem igen. Skulle ju vilja kunna pussa på söt-Juni varje dag!

Idag ringde jag till AHS-Viool för att bli inskriven där. Slutet på nästa vecka, eller början på veckan därpå kommer någon från AHS-Viool hem till oss och skriver in mig. Känns bra att det blir av. Just nu mår jag ju oförskämt bra, men med tanke på hur våren och försommaren var, så känns det tryggt att bli inskriven. Fick prata med en jättefin sjuksköterska som jag fick ett riktigt bra tips ifrån, som jag testat, och som funkade!! Fick tipset att, för mitt onda svalg, blanda krossad Alvedon med lite grädde och gurgla svalget en stund innan jag ska äta. Testade detta innan middagen, och det funkade!! Ej helt smärtfri, men det gjorde inte alls lika ont att äta då, som det gör utan "bedövning" =). Tack snälla för tipset!!

Har varit en fin dag idag, trots regn och lite kyla. Fika hos svärföräldrarna med Lars syster med familj, Lars och Mias kusiner med familjer + svärföräldrarna. Ett stort och härligt gäng. Gott fika som räckte och blev över =). Middagen bjöd mamma och pappa på, men det var jag som lagade den & gott blev det =).

Måste säga att det är ganska mysigt med de här mörka kvällarna (fast helst skulle jag ju vilja att sommaren aldrig tog slut). Att tända ljus inne när mörkret lägger sig ute, det är hög mysfaktor!!

1 kommentar:

  1. Intressant med Alvedon och grädde! Vad jag funderar över är om grädden har någon speciell funktion, om fettet i grädden liksom får alvedonet att verka mer lokalt? Eller gurgla i alvedon mixtur? Förstår att xylocain viskös ger ju en lite väl bedövande effekt, har provat det i samband med gastrit (tillsammans med typ nexium och gaviscon tror jag det var…"gastritcocktail"? ).
    Hur har du det i halsen nu?

    SvaraRadera