måndag 30 januari 2012

LUGN DAG

Idag har jag fortsatt med renskrivning av breven till mina underbara ungar. Det känns skönt att få det gjort. Har även lämnat in kort för framkallning så jag kan påbörja Klaras första album. Kanske dags att fixa det när hon är 5 år!!

Söta lilla Juni kom förbi idag med svärmor och svärfar. Mysigt att ses. Jag skulle vilja att hon vet vem jag är. Kanske lite mycket begärt då vi inte träffas så ofta. Hur som helst, det är mysigt att ses.

Snart kommer hemtjänsten och hjälper mig för kvällen. Mamma är här och hjälper mig med barnen när Lars är och tränar. Dagen har varit lugn och skön och snart kryper jag ner i sängen!!

14 kommentarer:

  1. Du finns ständigt i mina tankar...!! Varmaste nattis kramar till dej! Följer bloggen varje dag, så ses imorrn ;-)

    SvaraRadera
  2. Kristina Lundberg30 januari 2012 kl. 20:23

    Det gläder mig att du haft en lugn och skön dag, Jenny!

    SvaraRadera
  3. Kära Jenny
    Juni kommer att få veta vem du är, var så säker på det!
    Du är beundransvärd
    Kram
    Lisbeth

    SvaraRadera
  4. Tårarna rinner. Du gör det bra! Många styrketankar till dig och din familj!

    SvaraRadera
  5. Käraste Jenny,
    Jag har läst din blogg och mitt hjärta värker nåt enormt, och samtidigt ger det mina bryderier perspektiv. Är så imponerad av hur du hanterat denna svåra resa. Önskar dig och din familj all styrka i världen. Du är fantastisk! Kram
    /Anna Magnusson

    SvaraRadera
  6. Härligt att läsa att du haft en bra och fin dag till
    Och att du fått tid över till breven <3
    Tänker mycket på dig och din familj och varje gång jag hör att du fått
    Bra kärleksfulla dagar så blir jag varm i hjärtat
    Massor av fler fina bra dagar med kärleksfulla människor runt dig önskar jag!
    Styrka Kärlek Hopp & Mod
    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  7. Hej Jenny
    Jag läser din blogg då och då, tänker på dig ofta och hoppas att du mår bra så mycket som det går.
    Jag har haft bröst cancer för två år sen gick genom cellgifter och strållning.
    Jag har 2 små barn och jag förstår dig i viss del hur du känner för dina barn .....jag tycker att du beskriver dina känslor så bra, du är underbar och stark.
    Många bamsekramar till dig
    Natalie

    SvaraRadera
  8. Skönt med en dag som varit lugn men ändå produktiv - att du fortsatt med dina brev. Gissar att det känns lite skönare i själen när du kommer framåt med dessa. Och du är inte ensam om att inte ha fixat albumen till barnen. Själv var jag riktigt duktig med vårt första barn, men det andra har ännu inte blivit färdigställt. Och han är 8 år nu... hrmf....
    Ta hand om dig, jag önskar dig ännu en fin dag.
    Kram från Anna i Helsingborg

    SvaraRadera
  9. Tack för att du vill dela med dig av ditt liv! Ditt öde har berört mig mycket och fått mig att vara mer tacksam över den tid som jag har med mina barn. Jag tycker också att du förmedlar hur viktigt det är att lyssna på sin kropp och ge plats för sina känslor. All styrka till dig och din familj.

    Lotta på Öland

    SvaraRadera
  10. Har inte skrivit här innan, men vill skriva några ord till dig nu... (Jag är själv anhörig till cancersjuk, så din blogg berör... mycket...!)

    Vad bra att du börjar bli klar med dina brev! Tänk vilken gåva och fint minne som barnen kommer att ha av dig. Hoppas att dagen idag har varit lugn och att du har fått glädje av dagen.

    Det är overkligt att läsa om att en kvinna mitt i livet, plötsligt vandrar på en stig som borde komma senare i livet... Hoppas att du kan finna ro mitt i den oändliga sorgen över att närma sig livets slut.

    /Maria

    SvaraRadera
  11. Hej vännen! Skönt att läsa att din dag varit lugn. Du är ständigt i min tankar och jag ville bara titta in och ge dig en kram. Du berör oss alla med dina tankar och som så många andra föäldrar kramar man sina barn lite extra när man läser om din resa. Det är så mycket man bara tar för givet när ekorrhjulet snurrar så snabbt, men dina ord får mig att stanna upp lite i vardagen och glädjas åt det som finns runt omkring. Jenny, du är en hjälte lilla vän och jag hoppas att du får behålla din kraft och energi länge länge än. Vi sänder dig styrkekramar och ber en tyst bön för dig och din familj. Vi hörs snart igen.
    Stor Kram
    Ingrid

    SvaraRadera
  12. Vilken fantastiskt hjältinna du är Jenny.Stora stora kramar till dig för att du låter oss ta del av dig och din familjs liv.Du ska veta att varje dag finns du i människors tankar,mäniskor du inte känner,vänner du inte mött...Kram kära du.//Malin

    SvaraRadera
  13. Kramar till dig, du är helt fantastisk och kommer alltid att vara!

    SvaraRadera
  14. SNABBT OCH SERIÖST LÅNE ERBJUDANDE PÅ 72 TIMMAR

    Detta budskap är avsett för anställda, näringsidkare, jordbrukare och entreprenörer som behöver ekonomiskt stöd för att lyckas med sin verksamhet. Få våra olika låne erbjudanden, kredit med mycket enkla villkor på en 3% ränta per år. Våra överföringar är försäkrade av banken för säkerheten för transaktionerna och du har möjlighet att få till gång till din kredit i 72 timmar garanteras. Så kontakta oss för mer information, tack.

    E-post: georges.matvinc@gmail.com

    WhastApp: + 33 756924191
    WhastApp: + 33 756924191

    SvaraRadera