söndag 8 januari 2012

BARA EN TILLFÄLLIG SVACKA.........

.............eller sjukdomen som talar sitt tydliga språk!?!? Jag är så enormt trött och slut. Jag orkar absolut ingenting, känner mig trött och "hängig" i kroppen. Igår slumrade jag mer eller mindre hela dagen i stolen. Hemtjänsten kom vid halvtretiden och la mig i sängen, där jag sov närmare två timmar. Efter det var jag lika trött. När hemtjänsten kom på kvällen så la jag mig i sängen kl 21.00, för att ligga kvar där till kl 8.30 i morse.

Idag känner jag mig lika slut som igår =((. Vi får väl se hur det artar sig. Jobbigt är det hur som helst!! Jag orkar absolut ingenting!!
Skickat från min iPhone

11 kommentarer:

 1. Hoppas på en tillfällig svacka, krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Tänker på dig och hoppas att du får känna dig lite piggare. Du är en kämpe.
  Styrkekramar från Maria

  SvaraRadera
 3. Du finns ständigt i mina tankar!! Julafton, mysfredag etc... Du är tapper! Hoppas att du snart får känna dej litte piggare. Många kramar

  SvaraRadera
 4. Som alltid när jag läser om människor som har det så svårt så finner jag aldrig orden jag vill säga. Många, många styrkekramar till dig.

  SvaraRadera
 5. Tänker ofta och mycket på dej du är så stark! Massor av kramar!/Mariann L

  SvaraRadera
 6. Hoppas du piggnar till med det snaraste och att den stora tröttheten var en tillfällig svacka! Du är fantastisk. Jag finner inga bra ord men skickar många varma tankar och kramar.

  Kusin Annika

  SvaraRadera
 7. <3
  Tänker på dig/ er

  SvaraRadera
 8. Många kramar från mig/Sofie

  SvaraRadera
 9. Stora kramar till hela familjen på klang! Jenny, hoppas på tillfällig trötthet som beror på för lite sushi. Kram / Stefan, Marielle o Gustav

  SvaraRadera
 10. Tänker på dig lilla vän Du är en riktig kämpe Massor med kramar till dig

  SvaraRadera