söndag 15 januari 2012

FRISK KALL LUFT

Det blev en uppfriskande promenad idag, med pappa, syrran och lilla Alva! Det var skönt att komma ut om än promenaden blev kort och termometern visade på - 15 grader!

Gårdagens middag, hemmagjord sushi blev kanongod! Det var syrran och pappa som svängde ihop tjusiga och goda sushibitar, som om de inte gjort annat =)). Lär nog bli en repris på det!

Idag, under tiden som vi andra var ute och gick, lagade mamma lutfisk, mums! Fisken smakar inte mycket, men med alla tillbehör blir det ju en riktig lyxmåltid.

Svärmor och svärfar har varit här idag och hjälpt oss med att städa garaget, byta gardiner mm. Puss på er, det betyder massor för oss med er hjälp. Helt ovärderligt. <3

Kvällen har fortsatt i lyxandets tecken, då vi blev bjudna på middag av Camilla och Mattias. Grekisk pyttipanna, mums! Tusen tack fina ni, så mysigt att ses. Nu får ni hålla er friska så att det inte behöver gå så lång tid mellan gångerna vi ses =).

Jag hoppas denna natten blir bättre än den förra, då både magen och katetern strulade =((. Skulle vara skönt att vara hyfsat pigg då jag ska till röntgen i morgon!!
Skickat från min iPhone

4 kommentarer:

  1. Tack själv för en mysig eftermiddag/kväll! Kram från oss och sov så gott =)

    SvaraRadera
  2. Fortsätt i lyxens tecken! Hoppas att du fått sova gott och att röntgen ger bästa möjliga besked.

    Många varma kramar
    Kusin Annika

    SvaraRadera
  3. Ja, jag hoppas också att du får en lugn natt. Sov gott och många tummar hålls inför morgondagens röntgen. Elisabeth

    SvaraRadera
  4. Tänker på dig hoppas det gick bra på röntgen !!
    Kram Helena

    SvaraRadera