måndag 12 september 2011

VILODAG

Idag har jag tagit det väldigt lugnt! Har bott i soffan från morgon till två tiden på eftermiddagen. Jag trodde att vilan skulle göra att jag skulle ha mindre ont nu i kväll, men icket! Jag har jätteont i höfterna, framförallt den vänstra.

Har verkligen inte gjort något ansträngande idag. Gått förbi pappa på väg till förskolan för att hämta Klara (mamma och pappa bor bara några hundra meter ifrån oss). Efter att jag hämtat Klara gick vi till lekparken här bredvid. Där satt jag och tittade på när Klara och hennes kompisar lekte =). Så, som sagt, inte fasen blir det bättre med den eländiga smärtan, bara för att jag vilat. Känns skit-trist.

För ungefär en och en halv timme sedan tog jag både Alvedon och snabbverkande morfin. Den värsta smärtan har nu lagt sig, skönt!

Sen har jag fått feber igen!! Testade precis då jag tog Alvedonen och då hade jag 38 grader. Fy vad jag blir less. Och jag fattar inte vad febern beror på?! Jag har inga andra virussymtom. Har hört nånstans att tumörerna i sig kan ge feber. Men jag har ingen aning?!

I eftermiddags ringde en ssk från Onkologen i Umeå. Hon berättade att proverna, som AHS-Viool var här och tog i morse, var bra, men att läkaren i Umeå ändå ville skjuta upp behandlingen tills på torsdag, med tanke på att jag haft virus i kroppen och feber. Klokt, även nu med tanke på att jag har feber nu igen!!

Håll tummarna för att febern lägger sig.


Skickat från min iPhone

3 kommentarer:

 1. Kristina Lundberg12 september 2011 21:38

  Önskar att febern lägger sig!
  Hoppas du kan sova gott i natt...
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas innerligt att febern försvinner. Du verkade ju inte ha feber när jag träffade dig och goa Klara i lekparken. Hör av mig i morgon.
  Kram från mig och papsen som är på körövning.

  SvaraRadera
 3. Skickar lite febersänkande tankar!!!
  Kramen,
  Elisabeth

  SvaraRadera