söndag 18 september 2011

SURING

Gårdagen var en lugn och härlig dag. Lars fixade på gården, bar upp utemöblerna med hjälp av svärfar och min pappa. Gräset fick sig en omgång, kanske den sista klippningen för i år, vem vet när snön behagar komma =). Efter fixet på gården blev det fika till alla (svärmor och svärfar och mina föräldrar).

Lagom till hockeyn hade lugnet lagt sig på Klangvägen =). Lars och Magnus satt hos oss och såg hockey. Jag och Fia åkte iväg och handlade det som behövdes till middagen. Sen åkte vi hem till dem och förberedde inför middagen; SURSTRÖMMING, mums.

Vi trotsade kylan, klädde oss i fleece, filtar och mössa (vissa av oss =). Infravärmen slogs på och vi hade det riktigt varmt och mysigt på Fia och Manges altan!! Helt flugfritt var det också. En toppenkväll hade vi!!

Denna dag har börjat lugnt. Frukost framför tv:n. Har fortfarande inte fått nåt vettigt gjort. Om en timme har klara sitt första danstillfälle för den här terminen med funkykidz. Hon har längtat!! Ikväll blir vi bjudna på middag av mamma och pappa, lyx!!

8 kommentarer:

  1. Gud vad mysigt ni ser ut att ha det på bilden :-). Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Inget ont som inte har något gott med sig... kylan håller i alla fall flugorna borta menar jag. /Monika

    SvaraRadera
  3. Mums skall äta det till helgen....kram

    SvaraRadera
  4. Kramizar i massor <3<3<3
    Liz

    SvaraRadera
  5. Haha vad mysigt! Och gott med suring! kramar!!/ jenny

    SvaraRadera
  6. Hej Jenny!
    Förstår att du inte mår så bra just nu.
    Skickar Stärkande Kramar!!!

    /Susanne

    SvaraRadera
  7. Hur är det med dig Jenny? Man blir orolig när det var så länge sedan du skrev. Du ska veta att vi är många här ute som tänker dig!
    Kram Vera, Ursviken

    SvaraRadera
  8. Tänker på dig Jenny! Hoppas det gått bra i Umeå. Kram Linda dehlin

    SvaraRadera