onsdag 1 juni 2011

NÄSTAN SÅ MAN VÅGAR TRO ATT DET SKA BLI SOMMAR

Vilket underbart väder!! Nu skulle man nästan kunna tro att det äntligen ska bli sommar. Blir nästan liiite för varmt att sitta i kvälls solen =).

Igår var jag på stan i jakt på en Hello Kitty ryggsäck till det snart 5-åriga födelsedagsbarnet. Hittade en liiiten ryggsäck som det inte kommer att rymmas något annat än krimskrams i, så jag kom hem tomhänt. Eller, inte helt tomhänt, lite kläder till barnen fick följa med. Jag har några dagar på mig att hitta en ryggsäck; tips på var det kan finnas nånstans mottages gärna =).

Idag har jag haft besök av fina Anna, som hade med sig smarriga kakor; tack för härlig pratstund och gott fika!! I eftermiddags hade jag tid på röntgen för att röntga skelettet i nacke och rygg, besked om det får jag på tisdag när jag ska till Umeå. Egentligen vet jag inte riktigt varför jag skulle göra den röntgen, då jag gjorde en skelettscint för inte så länge sedan?!  Stora lillebror har jag också hunnit surra med idag =).

Skönt att resten av familjen är lediga i morgon. Ibland kan det kännas skönt med mycket egen tid, men sista tiden har jag mått som bäst med liv och rörelse (gärna från barnen) omkring mig! Fredag blir en mellandag då Lars jobbar, men sen är han ju ledig några dagar igen. Passar bra att få ha en långhelg tillsammans innan det är dags för mig att åka iväg till Umeå igen.

Nu ska jag sätta mig och svettas ett tag till i solstolen =)

1 kommentar:

  1. spegelblankt hav och sommarljusa nätter - det är vad jag njuter av just nu. Hoppas verkligen du får ha en riktigt sommarhelg där hemma. Fina barn förresten... men det visste vi ju redan. Kramar Monika

    SvaraRadera