tisdag 14 juni 2011

HELGEN SOM GÅTT OCH BEHANDLING

Helgen som gått var en riktigt härlig helg. På fredagen firade vi Klara på 5 - års dagen. Hon hade verkligen längtat efter sin födelsedag, och hon njöt, hela dagen. I present fick hon massa fina saker, bl.a. Cirkusbiljetter =).

På lördag gick vi på cirkus, hela familjen; en helt fantastisk föreställning tyckte både barn och vuxna. Viktor tyckte att cirkusen ägde och Klara klappade händer och dansade så mycket att hon glömde bort att äta sina popcorn =). Det blev väldigt varmt i cirkustältet. Viktor upptäckte nåt som droppade från pannan, SVETT =). Vi var genomblöta när vi cyklade hemåt! 30 grader i skuggan är skönt, men VARMT!

På söndagen sjönk temperaturen från dryga 30 grader till endast 14 grader. Dagen ägnades åt att slänga återvinningsskräp som vi samlat på oss under månader. Tror att vi nu lärt oss att vi bör köra till återvinningen 1 gång i veckan ist för 1 gång i halvåret =). Dagen avslutades med fika med fina Camilla, Mattias, Ida och Hugo!!

Igår åkte jag ner till Umeå för cellgiftsbehandling. Behandlingen gick bra. Hade besök under behandlingen av Ulrika och söta Saga =). Mycket uppskattat! Vi surrade i 3 timmar och Ulrika hade med sig gott fika och kaffe, mums! Jag gör gärna om det snart Ulrika!!

Jag har sovit hyfsat i natt trots cortison i kroppen (får det inför behandlingen). Just nu ligger jag och får behandling dag nr 2. Idag går det fortare och jag räknar med att vara hemma tidig eftermiddag.

Idag firar Jag och Lars 12-årig förlovningsdag! Puss på dig Äskling!!
Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

 1. 30 grader i skuggan är olidligt i min värld! Föredrar nog söndagsvädret ändå =)!

  Denna återvinningsångest. Och pantånges oxå för den delen. Jag ska aldrig glömma då jag for med en FULLASTAD bil med pant. Fan vad jag skämdes! Men rik blev jag...nästan ;)!

  Grattis på förlovningsdagen!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra din positiva "röst"
  och att allt har varit bra
  Håller tummar och tår för dig
  Det är du värd!
  Kram
  Liz

  SvaraRadera