söndag 26 juni 2011

HURRA

Igår kväll, efter två dropp, ondansetron injektion (mot illamående), 8 betapredtabletter (cortison, även det mot illamående), så fick jag komma hem från akuten. Jag firade hemkomsten med pommesfrittes med ketchup, hallonsaft och smågodis. Behöver jag tillägga att illamåendet gått över =).

Idag mår jag fortfarande bra ( än så länge). Vaknade vid 6 tiden i morse och kände mig lite illamående, tänkte; faan nu börjar det om. Jag somnade om, och när Klara väckte mig kl 9 så var illamåendet borta. Har ätit frukost i solen på altanen =). (Det trodde jag inte igår att jag skulle göra)

Idag blir det räkmackelunch i Stackgrönnan tillsammans med syster, Per och mor och far, mysigt!! Ikväll middag hemma hos mamma och pappa!! Hoppas och tror på en bra dag.Skickat från min iPhone

8 kommentarer:

 1. Hoppas med dig!

  SvaraRadera
 2. Jaa, så skönt! Glad för din skull :-D

  SvaraRadera
 3. Önskar dig den bästa dagen på läääänge! Det är du värd vännen!

  SvaraRadera
 4. Jenny... du hade ju lovat mig att du inte skulle vänta så länge med att söka hjälp... Superbra att du mår bättre!!!!!

  SvaraRadera
 5. Alla blir glada när du mår bättre, eftersom du har så många som tycker om dig. Jag är bara en av många. Hoppas nu det håller i sig och att du får underbara dagar med barn och sambo

  SvaraRadera
 6. Hurra! Så glad jag blir för din skull. Och för din familjs skull också. Många kramar Sara

  SvaraRadera