fredag 20 maj 2011

Varit inlagd på kir 8 sedan i måndags!

Ja i måndags efter en helg i illamåendets och trötthetens tecken ringde jag till onkologen för att höra vad jag skulle göra åt mitt dåliga mående. Jag rekommenderades att åka in till Akuten för att därifrån bli inlagd på en avdelning, så jag gjorde.

Jag blev inlagd på kir 8, har legat där sedan i måndags och idag har jag fått komma hem. Jag har behandlats med olika sorters dropp, blivit insatt på en cortison kur, och fått hjälp med illamåendet. Alla provsvar har hela tiden sett bra ut, vilket är kanon, men märkligt med tanke på hur dåligt jag har mått.

Nu ska jag vila upp mig i helgen. På söndag kväll bär det av till Umeå och patienthotellet. Jag har tid för provtagning redan kl 8.00 , må morgon, så det är skönt att vara på plats och slippa stiga upp så himla tidigt!!

Det blir lite si och så med sömnen nu när jag äter cortison. Kroppen är trött, men hjärnan är på högvarv, bläää!! Tur att jag kan vila och sova på dagarna också när jag behöver det!

3 kommentarer:

 1. Stackars stackars Lars.... nu kommer du väl på ännu fler idéer över vad som behöver göras hemma när du ligger vaken av kortisonet :-)... Skönt för dig att vara hemma igen, hoppas du får en varm och mysig helg med familjen. Kramar Monika

  SvaraRadera
 2. Ja, se nu till att inte vara så nedrans envis och fixa bara för att du kommit hem, utan vila/sov så mycket du kan. Puss!

  SvaraRadera
 3. Som sagt. Se nu till att ha en skön helg. Dammtussarna ligger kvar, låt dem ligga, njut av dina underbara barn och din sambo. Du vet att vi finns i närheten.
  Kramar.

  SvaraRadera