söndag 22 maj 2011

TACK........................

....alla vänner, släkt och familj!! Tack för att ni ställer upp och finns tillhands för mig och min familj. Tack för alla värmande ord, hurrarop, cyberkramar och vanliga kramar. Tack för blommor och fika. Tack för hjälp med räffsning i trädgården. Tack för barnpassning när det behövs. Tack för telefonsamtal och roliga paket i brevlådan. Tack för era tankar och tack för att ni bara finns. Tack vare alla er flyter dagarna på rätt så hyfsat. KÄRLEK TILL ER ALLA!! Jag känner mig rik som har så många omtänksamma människor runt om mig!!

Ikväll är det dags att åka till Umeå igen. Ska ta prover kl 08.00 i morgon, så det känns bättre att vara på plats i morgon och slippa stiga upp så tidigt! Behandling i morgon och på tisdag om proverna ser bra ut, vilket jag tror att de ska göra! Lasse följer med i kväll och är med och träffar läkaren i morgon. Vi ska bla diskutera hur antikroppsbehandlingen ska se ut i sommar. Jag känner mig negativt inställd till den då den ger så mycket otrevliga biverkningar. Man får ej vistats i solen, naglarna kan trilla av och hudproblem som acne och nässelutslag är vanligt förekommande. Finnar kan jag väl leva med, men att inte få vistas i solen under de få månader som vi har sol, det har jag svårt att ställa in mig på. Jag ska kolla om man kan skjuta upp antikroppsbehandlingen till hösten, då solen ej är lika stark. Håll tummarna för att läkaren går med på detta!!

Idag har varit en bra dag. Jag har mått bra, vädret är toppen. Kaffe och kladdkaka i solen (Den var magiskt god Åse).

Kramar till er alla!!

5 kommentarer:

 1. Vl stöttar dig och hoppas för din skull att det går att lösa.
  Kram mamma och pappa.

  SvaraRadera
 2. All kärlek till DIG! =)
  Hoppas det går bra i Umeå.

  Puss å kram!

  SvaraRadera
 3. HEJA JENNY!!! Puss på dig!!!

  SvaraRadera
 4. Vem kan tänka sig att missa en sommar med sol & lek utomhus med barnen? Undrar också vad du beställer för vårt långväga fika. Te eller kaffe? Blev lite avis på kladdkakan. :-)
  kram
  Eva Jenny

  SvaraRadera
 5. Hoppas och önskar att läkarna kan tillmötesgå dina önskningar om uppskjuten antikroppsbehandling så att du kan få njuta av den sommarsol som du så väl är värd. Kramar Monika

  SvaraRadera