måndag 30 maj 2011

Kroppen känns starkare!

Nu, när det gått en vecka sedan senaste behandlingen känner jag mig återhämtad kroppsligt igen. Kroppen känns inte lika matt och tung längre, som den gör dagarna efter behandlingen. Jag känner av ryggen, men energimässigt känns kroppen i hyfsad form tycker jag.

Att psyke och kropp är en enhet är ju inget nytt. Jag kan väl inte säga att det mentala och kroppen är helt enade just nu. Jag grubblar mycket, men allt blir lättare av att känna sig stark fysiskt, det hjälper oerhört mycket! Om både kropp och själ är sänkta blir allt så mycket värre. Tur att kroppen kan hålla upp psyket, och vice versa.

2 kommentarer:

  1. Så positivt att kroppen känns starkare, det kan nog vara till hjälp med det mentala.
    Nu får du ha en fin dag med vår fina bror.
    Puss å kram!

    SvaraRadera
  2. Önskar dig en grubbelfri dag... eller varför inte en grubbelfri vecka... eller månad... eller år (flera). Tänker på dig varje dag flera gånger så vi kan väl ha det här uppgöret - att om du känner du får lite jobbiga tankar, då kan du bara "posta dem" mentalt till mig, så ska jag ta hand om dem åt dig - så slipper du plågas av tankarna, du har väl nog med ond rygg och annat elände. Kramisar tjejen. Ps... Vicke och Samme hade vattnat både blommor och pojkar här ute när jag kom hem från jobbet.... /Monika

    SvaraRadera