onsdag 26 oktober 2011

JOBBIGT

Jag är konstant trött och håglös. Finner inte mening i nåt. Dagarna går på nåt vis framåt men de känns totalt meningslösa.

Om jag bara slapp detta helvete!!

Skickat från min iPhone

11 kommentarer:

  1. Kära Jenny, ge inte upp! Vila när du behöver, och när du orkar vara uppe: gläds åt dina fantastiska barn och övriga släktingar och vänner som älskar dig.

    Kramar,
    Kusin Annika

    SvaraRadera
  2. Vill du ses så finns jag!! Kramar i massor från Josefin

    SvaraRadera
  3. Jag har följt det du skrivit sedan jag läst om dig i Norran. Du verkar vara en fantastisk person! Det är så hemskt att du är i en sådan fruktansvärt svår situation och förstår din egen maktlöshet. Mitt i detta svåra så vill jag ändå be och hoppas på ett mirakel, att du på nytt ska få uppleva glädje i ditt liv. Styrkekramar från en medvandrare.

    SvaraRadera
  4. Ta och läs igenom din egen blogg för juli månad! Kanske kan du finna någon mening där. Kram på dig! /Monika

    SvaraRadera
  5. Fina Jenny
    Du är en fantastisk person och det känns jobbigt att se dig må så dåligt!
    Vill såååå gärna att du ska börja må lite bättre!!
    Men en sak ska du veta att jag kommer att finnas hos dig och försöka få dig att må bättre!!
    Jag ger inte upp!!
    Det är skönt att få vara hos dig!!
    Hoppas vi kan ses igen till veckan.
    STORA KRAMAR Fia

    SvaraRadera
  6. Jenny,
    Har du gjort minneslådor till barnen? har du skrivit lite brev till dem?
    Vet att det är jobbigt men det är ovärderligt för barnen.
    Jag har skrivit det mesta men fyller på deras lådor lite då och då. De har en varsin stor plastlåda som jag stoppat ner några få leksaker och något klädesplagg från när barnen var små som betyder lite extra. Sedan har de en varsin liten låda som jag lagt brev och födelsekort i samt att jag gjort album som jag nämde tidigare.
    Värsta styrkekramen till dig.
    Elisabeth Ollas Mattsson

    SvaraRadera
  7. Jag instämmer med Fia. Det kändes bra att få vara med dig idag och surra en liten stund och vi kommer att ses mera. Du blir inte av med oss :) Tack för idag och krama Alva och syster från mig. Kramkram/Ulrika

    SvaraRadera
  8. För mig är tiden med dig otroligt värdefull! Att få vara nära och rå om dig känns otroligt mycket värt! Precis som Fia skriver så ska vi se till att dina dagar blir så mysiga som de kan bli. Amanda trivs ju som fisken i vattnet i din famn. Tack för att du finns! Kramen /Camilla
    Vi ses när jag är tebax i stan igen!

    SvaraRadera
  9. Vet inte vad jag ska säga men vill ändå skriva något, visa att jag följer din blogg och att jag känner med dig och din familj. Ofta skriver jag, för att lika ofta sudda, vad är "rätt" att skriva? Känner mig osäker.... Tänker på dig varje dag. Kan säga att de tårar jag fällt sedan förra sommaren, har varit då jag tänkt på dig och din familj. Kramar till dig från mig

    SvaraRadera
  10. Nu är det inte långt kvar tills vi ses, fina syster! Det är så viktigt för oss att äntligen få komma upp till dig. Då ska du få mysa med Alva.
    Puss och kram

    SvaraRadera