torsdag 9 februari 2012

Idag somnade vår Jenny in

Idag, torsdagen den 9 februari 2012, klockan 08:15 somnade vår Jenny in för gott.  Jenny var lugn och rofylld i sin sista stund och omgiven av hela familjen.

Jag som skriver detta heter Lars och är Jennys man.

Jag skulle vilja skriva så mycket om Jenny. Jag skulle vilja berätta mer om hur hon var, hur vi älskar henne, hur vi saknar henne och om hur hon kommer att fortsätta finnas med oss nu när resten av livet tar vid. Hur hon var som mamma, dotter och syster. Hur hon var som min fru.

Men det här är Jennys blogg.  Jag vill därför istället tala om för alla er som följt henne vilket enormt stöd ni varit för henne. På riktigt. Hur viktig hennes blogg varit för henne. Så pass viktig att det kändes rätt att ta tid av den här dagen till att försöka formulera någon form av avslut på den.

Älskling, jag hoppas du tycker det blev bra.

Tack, alla.


söndag 5 februari 2012

ÄR DETTA SLUTET??

Vem vet hur det ska kännas då man ska dö? Jag vet inte, men som det känns nu (sedan i torsdags) så tror jag inte att jag har så länge kvar!!

Jag vill inte skrämmas, har ju alltid varit tydlig och ärlig med hur mitt liv och min vardag ter sig, vilket jag även nu, så länge jag orkar, kommer att fortsätta med.

Jag sover/vilar mig genom dagarna. Jag har smärtor under höger revbensbåge. Mot detta tar jag extra morfin. Katetern irriterar vilket gör att jag känner mig kissnödig i stort sett hela tiden.

I det stora hela är det nu alltså mycket sämre än för bara några dagar sedan. Jag känner mig lite orolig inuti. Har ju tappat kontrollen över kroppen. Lite ångestfylld är jag när jag vaknar på morgonen. Det är fruktansvärt jobbigt innan jag kommit igång.

Jag återkommer med mer info om hur jag mår.

Skickat från min iPhone

torsdag 2 februari 2012

FURIX

Blev insatt på T Furix fr.o.m. igår kväll. Furix är en vätskedrivande tablett och den sattes in då jag fått så svullna ben. Furix är en mycket bra medicin........MEN...........INTE när man som jag har en dåligt fungerande kateter. Suck!!

Nu är det andra gången i natt som AHS Viool varit här för att spola katetern. Den slammar igen inne i blåsan så att kisset ej kan komma ut. Båda gångerna har det kommit ut drygt 1 liter urin. Inte konstigt att jag känner mig kissnödig =(.

Det var precis det här jag befarade när jag tog furixtabletten igår!! Jäkla skit också. Man ska alltid lyssna till sin inre röst. Skulle inte ha tagit tabletten!!

Nåja, nu är jag tömd på drygt en liter igen så nu ska jag somna om.

GOD NATT!!
Skickat från min iPhone