söndag 5 februari 2012

ÄR DETTA SLUTET??

Vem vet hur det ska kännas då man ska dö? Jag vet inte, men som det känns nu (sedan i torsdags) så tror jag inte att jag har så länge kvar!!

Jag vill inte skrämmas, har ju alltid varit tydlig och ärlig med hur mitt liv och min vardag ter sig, vilket jag även nu, så länge jag orkar, kommer att fortsätta med.

Jag sover/vilar mig genom dagarna. Jag har smärtor under höger revbensbåge. Mot detta tar jag extra morfin. Katetern irriterar vilket gör att jag känner mig kissnödig i stort sett hela tiden.

I det stora hela är det nu alltså mycket sämre än för bara några dagar sedan. Jag känner mig lite orolig inuti. Har ju tappat kontrollen över kroppen. Lite ångestfylld är jag när jag vaknar på morgonen. Det är fruktansvärt jobbigt innan jag kommit igång.

Jag återkommer med mer info om hur jag mår.

Skickat från min iPhone

184 kommentarer:

 1. Fantastiska Jenny!
  Känner så mycket med dig och min beundran är total.

  Vetdu. Känner igen så mycket av det du skriver och går igenom eftersom min mamma utkämpade samma kamp förra året och jag var med henne till sista andetaget. Men hon var 83 så det var ändå mer naturligt på ett sätt samtidigt otroligt sorgligt att följa.
  Det gjorde ont i hela min själ och mitt hjärta.

  Samma kan jag känna för dig och din kamp och ditt mod nu, trots att jag inte alls känner dig.
  Känns faktiskt på nåt sätt ännu värre för du är så ung och kunde haft så mycket kvar att ge och få. Blir så ledsen över ditt öde.

  En styrkekram är inte mycket att få från mig i denna stund, jag vet, men alltid något ändå. Önskar verkligen att jag kunde sända ett mirakel till dig och din familj.

  Varm kram från Nincasol.

  SvaraRadera
 2. <3 massor av
  Styrka Kärlek Hopp & Mod till Fina Jenny
  <3

  SvaraRadera
 3. Massor av kärlek till dig Fina Jenny
  Kram
  Lis

  SvaraRadera
 4. Åh mitt hjärta blöder! Jag har följt din blogg och tänker på dig dagligen trots att jag inte känner dig. Du tappra kämpe! Jag hoppas verkligen att du har många fina dagar kvar med din familj och vänner. Styrkekram från Marie

  SvaraRadera
 5. Alla mina tankar till Dig och din familj och övriga nära och kära!

  SvaraRadera
 6. Följer din blogg varje dag och tycker du är så stark som orkar dela med dig till oss. Det hjälper mig att se varje dag som en gåva och jag tar vara på tiden så mycket jag kan.
  Hoppas du får ha det så bra det någonsin är möjllgt med en bra smärtlindring så du kan umgås med familjen då mycket du bara orkar.
  Massor av styrkekramar och tankar, Sippan

  SvaraRadera
 7. Hej Jenny!
  Läser din blogg och tänker på dig.
  Kram sofia

  SvaraRadera
 8. Tänker på dig fina Jenny.Varma kramar!!

  SvaraRadera
 9. Vad skönt att "höra" DIN röst igen!! Såå många gooa varma kramar skickar jag till dej denna kalla vinterdag!

  SvaraRadera
 10. Du har lärt oss, dina medmänniskor så mycket! Att ta en dag i taget och leva fullt u.t
  Jag känner inte dej heller men tänker på dej varje dag! En sak jag funderat på är om du drömmer mycket när du sover?!
  Ljus och kärlek till dej!!!!

  SvaraRadera
 11. Tack igen - før att du delar med deg av även denna biten av ditt liv. Det er så starkt. Låter oerhört jobbig att behöva ha besvären med kateteret. Om du har ångest - få någonting för det !!! Det finns så bra mediciner ! Jag tänker på dig och dina. Tack för att du är du .
  Klem Ingrid

  SvaraRadera
 12. Tänker på dej!!!! Läser och blir så ledsen att detta ska behöva hända dej!!!Styrkekram till dej och dina kära! /Marie

  SvaraRadera
 13. Du är helt fantastisk. Din blogg har gjort stort avtryck i mig. Tänker ofta på dig och din familj, trots att jag inte känner er. Tack för att du orkar dela det svåra. Stor Kram

  SvaraRadera
 14. Du är så stark Jenny att du orkar berätta.
  Alla ord känns ju bara fjuttiga i denna situation men du ska veta att jag tänker på dig ofta och bara önskar dig att du får ha det så bra som möjligt.

  Vill bara ge dig massor av kramar och ge lite styrka och hopp

  SvaraRadera
 15. Hej Jenny! Läser och hör att du blir mer och mer trött.Men du är otrolig som ändock orkar berätta om din vardag.Hörde att några av våra gemensamma arbetskamrater hälsat på dig i veckan,det var bra.Önskar du kunde få slippa all smärta och katetrar som krånglar.Nu har du fått ta nog med"skit" som grynet sa!! Du är en människa man verkligen ser upp till och beundrar för din otroliga styrka och kämpa glöd.Tusen kramar från Cecilia.

  SvaraRadera
 16. Jenny ... Jag tänker på dig och hoppas dom hjälper dig med kateter som funkar och läkemedel mot ångesten! Du är så stark! Kramar Sofia västeråa

  SvaraRadera
 17. Jag tänker så mycket på dig, och så starkt av dig att dela med dig av dina tankar! Kräv att få ångestdämpande medicin
  och så mycket morfin att du blir helt smärtfri. Många kramar!

  SvaraRadera
 18. Tänker på dig och din familj. Din situation berör så starkt!Varma kramar till er alla från en bloggläsare

  SvaraRadera
 19. Tänker på dig och skickar en stor kram. Maria

  SvaraRadera
 20. Jenny! Fina! Vill bara ge dig en kram, langtar tills jag kommer hem och far ge dig en riktig en. Vi ses snart. Alskade fina! Halsa Lasse o barnen, vi ses snart. Manga kramar fran mig.

  SvaraRadera
 21. Jag är full av beundran för dig! Vilken styrka du har. Känner dig inte men du och din familj finns i mina tankar. Kämpa på kramar från Övikstrakten!

  SvaraRadera
 22. Kramar och ständiga tankar till dig och familjen. Du kämpar så tappert finaste Jenny. Hälsningar Josefin

  SvaraRadera
 23. Jag känner inte dig men är så full av beundran över din styrka! Tänker på dig varje dag. Du är en kämpe och en hjälte! Många kramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 24. Kära Jenny,
  Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag beundrar dig och hur mycket du har berikat mitt liv genom att dela med dig av ditt liv!
  Sänder många varma tankar till dig och dina nära och kära.

  Kramar från ett kallt och soligt Lund.
  Carro

  SvaraRadera
 25. Jenny!
  Tack för att du delar din vardag. Beundrar din styrka och din ärlighet... Många tårar har trillat under läsningen, men på ett otroligt sätt så är du så positiv, trots att jag förstår att vardagen inte alltid är enkel att tas med! Men jag vet att din positiva syn har smittat av sig och vi är förmodligen många som lärt oss att ta vara på vardagen lite bättre...

  Kramar Helena

  SvaraRadera
 26. Jenny
  Jag har läst din blogg ett tag och länkade från min blogg till dig. Det som nu sker är helt omöjligt för någon av oss att förstå. Jag är full av beundran att du orkar delge oss en del. Jag hoppas på att man ser till att du får så mycket ångest dämpande preparat du behöver. Det är en balansgång men grundläggande i sådana här situationer samt att du absolut inte ska ha ont. Idag är man duktig på att se till att man är smärt och ångest lindrar. Du vet säkert allt det där. Tänker på dig och håller en hand runt ditt hjärta

  SvaraRadera
 27. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 28. Stor och varm styrkekram till dig!

  SvaraRadera
 29. Jenny, fina du!
  Döden är ett ställe du aldrig varit på, ett ställe jag tror allt är lugnt och stilla.
  Var inte rädd för den, inte heller för vad som ska hända, för allt löser sig-allt blir bra Jenny!
  Du ska få se att då du närmar dig så kommer solen lysa i ditt ansikte.
  Du kisar...ler lite och utan att tveka tar du ett stort kliv framåt på starka ben.

  Allt ordnar sig! Dina barn kommer minnas dig som den underbara tjej, mamma och människa som du är.
  JAG kommer för alltid minnas din styrka och ditt mod.
  Du har förändrat världen Jenny, visst vet du det?

  Var inte rädd finaste du.
  I våra hjärtan finns du alltid, våra tankar är med dig vart du än är och din familj kommer du stolt att kunna följa från "kontoret".

  Största kramen Jenny!
  "

  SvaraRadera
 30. Tankar och kramar till dej <3
  //Jane

  SvaraRadera
 31. Jag tänker på dig.

  SvaraRadera
 32. Som alla andra här beundrar jag ditt mod, din styrka och din vilja. Att ha dagar som sviktar, men ändå ta sig upp och njuta av de stunder du kan är beundransvärt. Du är i en overklig situation och har inget val, men i all olycka gläds jag åt att du verkade hitta styrkan att fortsätta leva så njutningsfullt du orkat trots de svåra stunderna. Nu är det mycket av det svåra och jag hoppas att du i ångest och smärta lyckas njuta av kärleken omkring dig. Och känn stolthet i att du lyckats förmedla livets budskap till oss. Men inga ord jag skriver kan lindra din sorg och smärta, men tänkte på orden att livet är inte de dagar vi har på jorden utan de dagar vi verkligen levt är livet. Kärlek till er<3

  SvaraRadera
 33. Tänker på dig och din familj <3 många långa kramar / Helena

  SvaraRadera
 34. Kramar! Jag tänker på dig, och du ska veta att du kommer att bli ihågkommen av många. Även av oss som aldrig fick förmånen att lära känna dig.

  Anna

  SvaraRadera
 35. Hej Jenny! Vi är så många som djupt berörs av ditt levnadsöde, din styrka, ditt mod och din kamp för att få finnas kvar hos din fina familj ännu lite till. Jag hoppas du får bra hjälp mot både smärta och ångest utan att för del skull vara helt sovandes. Det finns inga ord som känns tillräckliga att skriva, vill bara säga att du finns i mina tankar!! Varma kramar
  /Maria Eriksson

  SvaraRadera
 36. Stora kramar till dig vännen. Vet inte vad mer man kan säga i en stund som denna och instämmer med så många andra av dina läsare. Du är fantastisk som orkar fortsätta skriva och jag hoppas innerligt att du känner all den värme och kärlek som strömmar mot dig genom din blogg. Jag hoppas att du också skall få många fler fina dagar med de dina och att din ångest skall kunna dämpas. Fina fina Jenny, tappra och älskvärda kvinna, den största av alla kramar skickar jag genom cyberrymden. Stor kram Ingrid

  SvaraRadera
 37. Kära Jenny, var inte rädd, för detta är inte slutet, du har
  ångest och det förstår alla, be att få en ångestmedicin, som
  verkar direkt. Varma kramar Christine

  SvaraRadera
 38. Käraste Jenny.....glädjen har så många ord..... men sorgen..... inga als!!!
  Måtte du få kraft att vara kvar hos din kära familj ett tag till....
  ......men jag säger... Var inte rädd!!!

  Hoppas du kan lyssna på denna visa och känna vår kärlek ...vi som följer dig....
  Störst av allt är kärleken!!!

  Någonstans... någon gång .... ses vi säkert igen......
  http://www.youtube.com/watch?v=k9y-MrVsqFg

  Min varmaste kram/ Agneta (medlem i det tysta)

  SvaraRadera
 39. Tänker på dig! Livet är inte rättvist... Kram

  SvaraRadera
 40. Stor kram till dig du modiga kvinna. Mej har du hjälpt otroligt med din öppenhet vad som ska hända och vad DU känner inför detta. Jag förlorade min far i cancer på annandag jul. Då hade han haft diagnos i endast ett par månader. Jag följe han hela vägen men då han inte ville prata känslor så har jag på nåt sätt nu genom dig vad han gick igenom. Tyvärr så fick han dålig hjälp mot sin ångest utan föst då jag genom detektiv arbeta( han hade svårt för att prata) förstått att det var det som var jobbigast sista dygnet. Kramar

  SvaraRadera
 41. Finner inga ord, det du är med om är så ofattbart! Hur livet kan bli, hur orättvist det är. Du är fantastisk! Varma kramar// Linda

  SvaraRadera
 42. kristina Lundberg5 februari 2012 16:31

  Jenny! En varm kram från din Fröken Kristina!!!

  SvaraRadera
 43. Kramar från Elisabeth

  SvaraRadera
 44. Skickar många styrkekramar till dig Jenny
  Du är verkligen en stark kvinna/Marianne

  SvaraRadera
 45. Fina du!
  Det som tröstar mig tröstar kanske inte dig. Jag räds inte döden men döendet. Jag är övertygad om att allt inte är över i och med döden. Något annat kommer, något fridfullt och underbart. Jag tror att du kommer att finnas där för de dina. Du kommer att kunna hjälpa dem även i fortsättningen. Så tror jag. Stor kram till dig! Hoppas du inte tar illa upp av mina ord. Var inte rädd! Ulrika

  SvaraRadera
 46. Vad ska man säga? Inte mycket antar jag. Skickar massor, oändligt massor av styrkekramar. Får tårar i ögonen och blir alldeles matt av att tänka på hur du mår. Kram <3

  SvaraRadera
 47. Är så imponerad av att du orkar dela med dig. Frid och lugn till dig! Så stark och modig du är. Stor kram <3

  SvaraRadera
 48. Sänder styrkekramar till dig.
  Orka orka.
  Kram

  SvaraRadera
 49. Har inga ord kvar att säga...men sänder extra många KRAMAR till dig och din familj.

  //Fam. Karlsson

  SvaraRadera
 50. Fina Jenny,hittade din blogg via vimmelmamman.Finns inga ord till tröst.Vet hur det är att vara anhörig och får lida bredvid som dina nära och kära nu gör.Vi förlorade vår älskade son för snart 4 år sedan.Han fick en hjärntumör.Han fick uppleva sin 13 årsdag men sen blev det inte mer.Jag blir arg,ledsen och förtvivlad över att ni unga fina människor ska drabbas av cancermonstret.Du är enastående som orkar och vill blogga.Skickar alla kramar jag har till dej.Hälsningar Kia(ängeln Simons mamma)

  SvaraRadera
 51. Fantastiska Jenny! Du finns med i mina tankar varje dag. Jag önskar att jag kunde ordna mirakel för din skull. Du kommer fortsätta att vara med oss alla, alltid! TACK fina Jenny, för allt du delar med dig av! Mitt hjärta är fyllt av ömhet & tacksamhet gentemot dig. Jag hoppas att du snabbt får all lindring som finns att uppbringa. De största, varmaste kramarna till dig <3 // Åse

  SvaraRadera
 52. Skickar många styrkekramar till dig! Jag beundrar dig att du är så stark. <3

  SvaraRadera
 53. Styrkekramar i massor...

  SvaraRadera
 54. Kämpa på Jenny. Tänker på dig.

  SvaraRadera
 55. Tänker på dig och önskar att du får hjälp med smärtan och ångesten...Stor kram./Veronica Nilsson

  SvaraRadera
 56. Fina Jenny! Du är fantastisk och jag förstår att dina närmaste också är det. Hoppas att du kan få medicin fort så du kan få känna ett lugn. En stor styrkekram till dig och din familj!

  SvaraRadera
 57. Sänder massa styrkekramar till dig! Tänker så ofta på dig fastän jag inte känner dig. Du är så stark!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 58. Vem vet hur det känns att dö... ??? Och är det olika för alla, eller lika? Du kommer ihåg hur "besatt" jag var av att läsa om den 11-årige pojken som var så svårt sjuk. Samma oro, fast tusen gånger värre, känner jag nu för dig - och ändå, ett lugn över att du kommer att få det bra. En stillsam resa när den stunden kommer. Fram till dess hoppas jag att du känner all kärlek som flödar mot dig. Jag är med dig i tanken, varje dag, varje timme. Frid till dig Jenny, och till Lars, dina föräldrar, syskon och svärföräldrar, och till alla andra runt om dig, som är oroliga för din skull. Kramar i alla storlekar. /Monika

  SvaraRadera
 59. Du skriver att Du tror att Du inte har länge kvar. Visst, det är en mening man inte vill läsa när den är skriven av en ung människa. I nästa mening skriver Du att Du inte vill skrämmas. Du tänker på andra även i Din svåra stund. Vi som följer Dig blir inte skrämda. De som blir skrämda följer Dig inte. Men vi är många som följer Dig. Du är långt ifrån ensam. Vi är många som sänder styrka kramar och energi allt vad vi kan! Önskar att Du kan finna lugnet inom Dig. Plocka fram Din barnatro. Du kommer att leva vidare för evigt! Det här är bara början!

  SvaraRadera
 60. Tänker på dig. Styrkekramar

  SvaraRadera
 61. Hej Jenny. Vi gick gymnasiumet tillsammans. Har en tid följt din blogg och vill få sända massa varma kramar till dig. Du finns i mina tankar. Med vänliga hälsningar Linda

  SvaraRadera
 62. Jag känner inte dig, men har följt din blogg ett tag. Tänker på dig varje dag och känner en oerhörd beundran för dig. Vilken styrka och vilket mod.
  Hoppas du får bli smärtfri och får något mot ångesten. Massor med styrkekramar Linnea

  SvaraRadera
 63. Jenny,Jenny vad jag önskar att ingen någonsin behövde gå igenom det du gör just nu. Men.....
  Jag har hört en berättelse en gång om tvillingar i mammas mage som ligger där och undrar vad som "händer sen". Det börjar bli trångt och inte så skönt som förr. När förlossningen börjar så tror de att slutet är nära. De har ju haft allt de önskat och nu känns det så svårt och otäckt. Dom kan ju inte veta att när kampen är över så möts de av ett ännu bättre liv, fyllt av kärlek.
  Vad händer oss sen ?..... ingen vet....ingen vill att allt bara tar slut....tänk om det inte är så att allt tar slut... en så fin människa som du och alla andra som måste lämna livet alldeles för tidigt.... jag tror inte att allt är slut. När min son dog var det en kompis som sa " det måste helt enkelt vara så att han behövdes någon annanstans" tänk om.... så måste det bara vara. Du kommer alltid att finnas nära de dina, fina Jenny som delar så mycket med oss andra. Kram,kärlek, hopp och lugn önskar jag dej!

  SvaraRadera
 64. Så ofattbart! Det är bara att konstatera att livet är orättvist! Du är helt fantastisk och beundransvärd! Önskar nu att du får ett lugnt och fint slut tillsammans med dina nära o kära. Styrkekramar till dig och din familj, tänker på er. /Lotta W

  SvaraRadera
 65. Hej Jenny,
  Jag har absolut inget vettigt att skriva, allt känns tunt och futtigt. Vi känner inte varandra men du berör som en syster.
  Du finns i mina tankar varje dag och jag hoppas så att slutet blir fint och lugnt.
  Medkännande kramar från Susanne

  SvaraRadera
 66. Har precis börjat läsa din blogg. Tycker att du är fantastisk som orkar dela med dig av det du och din familj går igenom. Livet är så fruktansvärt orättvist!! Tänker på dig! Massor av styrkekramar Sofie

  SvaraRadera
 67. Söta lilla Jenny vill bara skicka dig en stor kram. Du är en helt enastående människa Kram Berith

  SvaraRadera
 68. Jenny,
  Finns det överhuvudtaget ord att ta till i sådana här situationer?
  Det känns som att man vill säga så mycket, men samtidigt blir allt så futtigt och blekt i jämförelse med allt som du och de dina har fått gå igenom.
  Jag har inte följt dig så länge, men har blivit oerhört berörd av din blogg. Du har fått mig att än mer uppskatta det vackra och fantastiska som vi friska människor tar för givet. Livet är så bräckligt och skört och kan så snabbt förändras, från ett ögonblick till ett annat.
  Jag önskar dig allt det bästa den tid som är kvar och jag kom idag att tänka på en sån fin sång som jag ofta har haft i tanken då jag förlorat någon som jag har hållit kär ("I'll be there med Escape Club).
  Kram, Mia

  SvaraRadera
 69. En stor kram från en bloggläsare i Linköping. Du är så stark som orkar dela med dig av ditt öde. Vi lär oss så mycket av det, att våga möta döden, att våga ta till vara på livet. Du starka människa.

  SvaraRadera
 70. Jenny, hoppas du får hjälp mot din ångest & oro, det andra är svårare, caancermonstret som bor i din kropp kommer tyvärr att segra över dig, men i våra hjärtan kommer du alltid att finnas, för alltid. Styrkekramar & pussar till dig och din familj. All kärlek till dig <3

  SvaraRadera
 71. Du berör så starkt Jenny, skickar en varm kram till dig!
  AnnaCarin

  SvaraRadera
 72. Varma varma kramar till dig Jenny!Ulrika

  SvaraRadera
 73. Starka ord från en stark kvinna! Dina ord rör mig, och alla vi som läser här, till tårar. Det är både skrämmande och insiktsfullt på samma gång.

  Min mor kämpade några år mot cancermonstret som tyvärr vann över henne till slut. Det är lika hemskt varje gång en människa måste utkämpa ett krig under sin livstid.

  Styrkekramar till dig!

  SvaraRadera
 74. Tänker på dig och din familj!
  Varma kramar! /pernilla

  SvaraRadera
 75. Jag tänker på dig Jenny!! Jag hoppas du får hjälp att lindra din ångest så du kan känna att du kan ta tillvara på den tid du har kvar! STOR KRAM! / Ida

  SvaraRadera
 76. Är så ledsen för din skull och önskar att det fanns något jag kunde göra. Livet är verkligen orättvist!

  Massor av varma kramar från Birthe

  SvaraRadera
 77. Kram från mej :( krama de dina så mycket du kan å en dag i taget!!! Tänker ofta å mycket på dej å det du å din familj går igenom. Ens egna problem blir blaha små oviktiga. Inser att man ska leva i nuet å njuta av det man har vilket ändå är svårt. Hoppas du hunnit det du känt varit viktigt för dej sen tror jag att det bästa du kan ge dina barn är den tid du har kvar är att du bara finns.... livet är inte rättvist!!!! Massor av kramar Mariann Löfgren

  SvaraRadera
 78. KRAM till dig! Jag känner dig inte men tänker på dig och din familj hela tiden!

  SvaraRadera
 79. Tänker på dig dag som natt, denna starka tjej som jag inte känner bara på avstånd. Träffat dig genom vänner och pratat någon gång med dig en underbar tjej,mamma,dotter och sambo. Så stark...hoppas du får något mot din ångest. Kramar till dig och din familj.
  Theres

  SvaraRadera
 80. Fantastiska Jenny!
  Som jag har sagt till dej så finns det verkligen inga ord för allt detta elände.Hoppas varje dag att detta bara var en mardröm och att allt bara skulle bli bra!
  Jag tror verkligen att du kommer att finnas med oss alla föralltid.Finnas där som en skyddande själ för alla nära och kära.
  Fina vännen om du bara kunde få slippa ha ångest oro och bara känna lugn.
  Jag hoppas verkligen att du vet att vi kommer att finnas där för Lars och barnen,det LOVAR jag!
  Du finns alltid i mina tankar !
  Alla styrkekramar jag kan ge finns där hos dej nu!
  Jag hör av mej i morgon,vill vara med dej även om du är väldigt trött.Det känns så skönt att få vara hos dej!
  Din vän Fia

  SvaraRadera
 81. Oj, vad jag tänker på er.

  SvaraRadera
 82. Skickar en stor, varm, innerlig kram till dig. Har varit inne flera gånger för att läsa din uppdatering.. Och så kom den nu äntligen. Du kommer att greja det som ligger framför dig jättebra. För du är så klok och stark. Beundrar dig enormt och tänker på dig flera gånger om dagen. /Fiffi

  SvaraRadera
 83. Ord känns futtiga i detta sammanhang. Dock vill jag tipsa om naturmedlet Curbicin som verkligen hjälper när man känner sig kissnödig hela tiden. Har lidit av stressad blåsa tidigare men fick bort det med Curbicin. Jag vill inte att du ska känna obehag om du inte behöver och kanske kanske kan det hjälpa. Kram till dig

  SvaraRadera
 84. Sanna, läkarstudenten5 februari 2012 22:54

  Jag läser ditt inlägg om och om igen för att försöka förstå och komma på något vad jag ska skriva. För ord räcker inte långt. Så jag försöker med en praktisk tanke - behöver du ha katetern? Kanske skulle man kunna tappa dig regelbundet istället för att inte irritera blåsan hela tiden. Det kanske inte känns mindre jobbigt för dig, men ändå värt ge som förslag tänkte jag. Du har inte fått en UVI när det har blivit så besvärligt?

  Sen önskar jag så att du slapp ångesten! Och du behöver inte tänka på om du skräms. Istället hoppas jag att våra tankar omfamnar dig och lyfter dig, om än lite lite, när det känns som jobbigast. Vi är många som tänker på dig! Tack för att du gör oss till bättre människor, för det tror jag att du gör om man låter sig beröras av din berättelse.

  SvaraRadera
 85. STOR Kram från Ulrica Andersson

  SvaraRadera
 86. Varmaste kramar till Sötaste och Fina Jenny!
  /eva

  SvaraRadera
 87. NEEEJ! Skriv inte så. Jag blir livrädd. Så fort kan det inte gå? Är du verkligen redo? Kan man verkligen bli redo?
  Nattikramen till dig,
  Elisabeth Ollas Mattsson

  SvaraRadera
 88. Jag tänker på dig hela tiden Jenny! Tack för att du berättar om ditt liv och sjukdomen. Nu hoppas jag så innerligt att du och dina nära kan få en fridfull sista tid. Jag skulle så gärna vilja hjälpa dig, och helst av allt trolla bort det hemska cancermonstret. Önskar dig en god natts sömn. Många kramar!!!

  SvaraRadera
 89. Bästa Jenny, jag finner helt enkelt inga ord. Men tänker på dig hela tiden. Många varma kramar!!

  Kusin Annika

  SvaraRadera
 90. Käraste Jenny, hoppas du kan få hjälp med din ångest , den borde du få slippa . Katetern som någon skrev kanske inte behövs hela tiden eller så får dom hjälpa med bedövning eller nåt. Du skall inte behöva ha ont någonstans någongång! Omsluter dig med mina tankar, hoppas natten bli lugn för dig.

  SvaraRadera
 91. Just precis nu för ett år sedan förlorade min mamma kampen mot hjärntumören som hon så tappert krigade mot i ett år.
  Hon finns i mitt hjärta för alltid.

  Jenny,
  precis så kommer du att finnas i dina nära och käras hjärtan. Du kommer aldrig någonsin att bli glömd...

  All kärlek till dig från en okänd bloggläsare

  SvaraRadera
 92. Jenny, jag skickar all min energi och kärlek till dig!
  En stor kram till din fina familj också!
  Fortsätt kämpa!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 93. Hej Jenny
  Jag skickar många positiva kramar kärlek till dig du är underbar.
  Tänker på dig
  Natalie

  SvaraRadera
 94. Jenny!
  Jag tänker på dig och din familj!
  Önskar jag kunde göra något för dig!

  All kärlek till dig, finaste du! <3

  SvaraRadera
 95. Många styrkekramar från mig till dig./Sofie

  SvaraRadera
 96. Varma tankar till dig och din familj. / lina som följer din blogg med stor respekt

  SvaraRadera
 97. Tänker på dig hela tiden sedan jag började läsa din blogg.
  Kan inte sluta tänka på allt ni måste vara med om :(
  Stor varm kram från en bloggläsare i Småland

  SvaraRadera
 98. Stora varma kramar till Jenny. <3

  SvaraRadera
 99. Stor kram från en anonym läsare!

  SvaraRadera
 100. Än en gång...tänker på dej heela tiden dag som natt!!
  Kraam till en stark tjej som lämnar fotavtryck

  SvaraRadera
 101. Det är med stor sorg i hjärtat som jag läser dina inlägg Jenny. Stora stora kramar skicka jag till dig och vi ses lite senare. För visst tänker vi så...:) Kram från Lena Degerman

  SvaraRadera
 102. Det är inte lätt att säga något...finner inga ord. Jag skickar dig varma styrkekramar via cyberspacen. <3

  Karin i Malmö

  SvaraRadera
 103. Jag undrar så vad meningen är när någon drabbats som du. Utbildning gör inte att man förstår mer, utan kanske mindre. Vi ska alla dö, trots det låtsas vi inte om att döden finns. Vi köper lycka, även fast vi vet att varken bilen, sminket eller de fina kläderna ger någon större egentlig glädje. Vi har bara blivit lovade denna dagen i dag. Det gäller alla, både dig och mig.

  Du har lärt mig mycket. Tack.

  Sjuksköterskan

  SvaraRadera
 104. Instämmer i föregående kommentar, tack Jenny, du har lärt mig mycket, jag tänker på detta varje dag och på allt det du skriver, att vi har bara idag, vi vet ingenting mer än så. Skickar dig mina allra varmaste och innerligaste tankar.

  Moa

  SvaraRadera
 105. Varma kramar till dig och din familj. Hoppas du känner allas respekt och kärlek till dig, även om många av oss aldrig ens har träffat dig. Du blir aldrig glömd. Annika

  SvaraRadera
 106. Du berör å jag känner stor respekt för att du orkar dela med dig i er svåra stund. Många varma goa kramar till dig å din familj / Pia

  SvaraRadera
 107. Varm kram till dig .. kram / Sara

  SvaraRadera
 108. Varm kram till dig och din man!

  SvaraRadera
 109. Patricia Åland6 februari 2012 14:31

  Skickar all styrka jag har till dig. Om det ändå hjälpte... Varma kramar.

  SvaraRadera
 110. Min beundran för det sätt du tacklar denna situation är enorm. Vilket mod, vilken kamp och att du orkar dela med dig. Dina ord är helt utan självömkan, dina ord är kloka, vilken fantastisk människa du är. Med all min respekt och värme till dig, vi är många som har dig i tankarna. Kärlek.

  SvaraRadera
 111. Jag har aldrig läst en blogg som berört mig så mycket. Du har förändrat mitt sätt att se på livet. Jag är dig oändligt tacksam och glömmer dig inte!
  Kram fina du/Mia

  SvaraRadera
 112. En sak är säker Jenny, jag kommer aldrig att sluta tänka på dig. Tror du förändrat mitt liv för alltid...Tack för dina tänkvärda ord och din vilja att dela ditt liv! /Erika

  SvaraRadera
 113. Tack jenny för att du orkat dela din resa med oss alla, så länge någon minns så länge finns du kvar och jag glömmer inte/ kram Lillemor

  SvaraRadera
 114. Styrkekramar till dig och hela familjen!

  SvaraRadera
 115. Jenny, jag har suttit och stirrar på kommentarsfältet hur länge som helst och försökt hitta rätt ord, men jag tror inte att de finns. Jag har själv förlorat min mamma i cancer och din blogg har hjälpt mig att föreställa mig hur det kändes för henne då, när jag var för ung för att förstå. Din blogg betyder mycket för många, men mest kommer den att betyda för dina barn... Och du, jag lovar, man glömmer aldrig sin mamma. Man glömmer aldrig hennes röst, hennes doft eller tryggheten som omger henne. Aldrig. Jag önskar att du finner frid!

  SvaraRadera
 116. Hittar inga bra ord men tänker mycket på dej och hur du har det. Stor kram från en annan mamma härute i bloggvärlden.

  SvaraRadera
 117. Liksom så många andra har jag svårt att hitta de rätta orden som kan ge dej den kraft och styrka som jag så gärna vill att du ska få.
  Du skriver så "naket" så det går rakt in i hjärtat och tårarna trillar.
  Har själv förlorat en pappa i cancer och kan lova att man aldrig glömmer.
  Styrkekramar till dej och de dina!/ Sara

  SvaraRadera
 118. Hej fina du!
  Jag har själv cancer, en cancer som inte går att bota
  Utan bar kan hoppas att den slutar växa. Jag blir
  Så berörd utav din blogg och vill bara skrika rakt ut
  Att du måste klara det här. Ingen människa ska behöva gå bort i så tidig
  Ålder. Jag kan inte ta in att en så ung människa kan hå bort och lämna sina barn.
  Jag skickar över massor av kramar och kraft till dig!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 119. Helt otroligt att du kan meddela dig även fast du mår så dåligt. Inte ofta man verkligen får veta hur det är livet sista tid. Tack för att du delar med dig. Du är så stark! Du låter relativt lugn. Jag skulle vara helt hysterisk kan jag tänka mig. Men kanske är det svårt att meddela sig i text hur du verkligen mår. Tusen kramar till dig från en okänd människa som känner såååååååå med dig och de dina!

  SvaraRadera
 120. Jenny! Finner inga ord som räcker till i denna stund men vill skicka dig och din familj många många varma kramar. /Karin

  SvaraRadera
 121. Jenny...har sedan du skrev detta inlägg försökt finna lämpliga ord att skriva. Har skrivit, raderat, gråtit, skrivit, raderat...inga ord räcker till. Både jag och Mattias hoppas du vet att vi kommer finnas där för Lasse och barnen även den dag du lämnat oss. Skulle vilja vara med dig och krama om dig hela dagarna! Du är med i tanken vad jag än gör, var jag än är...

  SvaraRadera
 122. Fina Jenny! Jag kommer alltid att minnas dig. Redan då vi träffades första gången, du hjälpte mig med en grupp (du vet vad jag menar), tyckte jag om dig. Så ärlig och så stark. Du ska veta att du och din insats betydde mycket för de som fick möjligheten att höra din berättelse.
  För mig har din sjukdom gjort att allt som tidigare känts svårt och tungt kommit i ett annan dager. Jag tycker att jag klagar mindre på småsaker. Många irritationemoment är småsaker och inte värda att fokusera på, man ska leva här och nu. Nu ska jag inte fokusera på mina små detaljer i detta inlägg, det får bli som det blir. Tänker på dig och de dina och kommer så göra framöver också! Kramar i massor från mig.//Eva

  SvaraRadera
 123. Du fantastiska kvinna! Jag finner som så många andra inte de "rätta" orden till dig. Helt fantastiskt att du orkar blogga om din svåra situation i livet. Dina barn har tur som har fått en så underbar mamma som delar med sig av livet och ser till att de kan få svar på frågor som kan komma senare i deras liv. Hoppas att du blir klar med alla brev som du ska skriva innan orken tar slut........

  SvaraRadera
 124. Stora, varma kramar till dig och familjen. Livet är grymt. Tänker på dig och önskar det bästa!
  Hälsningar Johanna Ekblad, Skellefteå

  SvaraRadera
 125. Min man kämpade mot sin hjärntumör i 1 1/2 år, det var en kämpig tid, att se sin älskade bli sämre och sämre utan att kunna göra något. Den sista natten höll jag hans hand och han somnade in lugnt och stilla. Hoppas att du också får somna in lugnt och stilla när den stunden kommer.
  Många kramar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 126. Tack Jenny för att få ha tagit del av din blogg och för att du gett mig några svar som jag själv haft som anhörig till en kär bror. Tack för att du orkat sätta ord på din kamp och dina tankar. Jag sänder varma och ljusa tankar till dig.
  Tack!
  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 127. Jenny, finns med dig i tankarna hela tiden! Kram/Thomas

  SvaraRadera
 128. Jenny, starka kvinna, att livet kan vara så orättvist! Dina barn är 50% du - du lever för alltid vidare genom dem, du kommer finnas i deras tankar och som vägledare, de kommer följa dina råd och du kommer alltid kunna sitta på molnet ovanför dem och vara en stolt mamma. Kram från en okänd som hoppas på ett mirakel

  SvaraRadera
 129. Hittade precis din blogg, du är så fantastisk och enastående och modig som vill dela med dig av ditt liv och dina tankar om livet och det som kommer efter.

  Jag vet dock inte vad jag ska skriva då ord hur som helst känns så klyschigt, men en sak vet jag och det är att du inte lämnar någon oberörd efter att ha fått läsa din blogg!

  Hjärtligt tack för dina fina ord!

  Min

  Jag hittade hit tack vare "Jag är Elisabet"´s blogg.

  SvaraRadera
 130. Hej Jenny!
  Går det att göra något åt dina bekymmer med katetern?

  Jag hoppas du känner vårt stöd och att vi alla finns vid din sida, även om vi inte känner varandra IRL, så håller vi din hand och tänker på dig.

  Kram

  SvaraRadera
 131. Som många andra har jag nu hittat dig genom Elisabets blogg. Harregud, mitt hjärta blöder för dig och Elisabet och alla andra som kanske inte får se era barn växa upp. Ni får mig att tänka efter ...........jag är så lyckligt lottad. Kämpa på. Ge aldrig upp!! Kram från oss i kalmar!

  SvaraRadera
 132. Kära Jenny,har suttit och läst din blogg nu under några dagar och det går bara inte att hålla tårarna tillbaka, min lilla dotter undrade varför jag grät, vad ska man säga. Man kan till viss del sätta sig in i hur det skulle kännas men ändå inte. Man får verkligen leva en dag i taget och ta tillvara just den dagen, timman och försöka njuta.
  Jag tänker på dig och din familj och jag önskar att du får en lugn, ångestfri tid att få vara tillsammans med familj å vänner. Massor av kramar från mig!!

  SvaraRadera
 133. Jenny! Har läst din blogg i ett svep och beundrar dig och ditt sätt att sätta ord på din vardag. Jag känner mig otroligt ledsen för din skull. Sitter här och tänker på när vi var små. Det första minnet som dyker upp är hur vi hos dig fick kladda med mjöl och vatten när vi lekte med din spis - klimp blev det!! Jag hade önskat att jag fick lära känna dig på nytt nu när vi är vuxna och har blivit grannar. Jag hoppas att vi får lära känna Lars, Klara och Viktor. Jag hoppas att dina barn kommer att springa över vår gräsmatta och göra massa hyss, precis som när vi var små. Jag hoppas att du får känna ett lugn. Jag lovar att vara den "snällaste" tanten på gatan. Många kramar till dig Jenny!!!
  //Kram från Jenny Holmberg på Menuettvägen

  SvaraRadera
 134. Anna Tjärnström7 februari 2012 12:45

  Hej gumman. Ja, vad säger man? Tänker på allt bus vi hittade på i unga år och undrar hur det kunde bli såhär? Du är en stark tjej! Tänker på dig och dina nära.
  Kramar/ AnnaT

  SvaraRadera
 135. Lyssnar på Chris Medina - "What are words". Du fick mig att lyssna på den genom ett inlägg på fb och sedan dess är det din sång. Önskar dig en bra dag! /Monika

  SvaraRadera
 136. Tänker på dig. Massor med kramar.

  SvaraRadera
 137. Önskar att det fanns något vettigt man kunde säga, men det finns det inte. Vill bara att du ska veta att vi är många som tänker på dig, väldigt mycket. Jag förlorade min mamma när jag var tolv och känner alltid lite extra när jag ser någon i liknande situation.

  Jag är så otroligt tacksam för de tolv underbara år jag fick med min mamma. Hur mycket jag än önskar att vi fick ha henne hos oss längre, så mår jag så himla bra och är så tacksam för de fina åren med henne. Jag tror att dina barn kommer att känna precis samma sak.

  Du är en kämpe och en fantastisk förebild för dom och för oss alla. Stor kram!

  SvaraRadera
 138. Du finns så i mina tankar!! Kramar till dig och de dina. /Linda

  SvaraRadera
 139. Jenny!

  Har följt din blogg ganska länge och vill säga att jag beundrar dig så mycket. Jag är själv mamma och det är svårt att sätta sig in i hur det känns att vara i din situation. Jag blir så fantastiskt imponerad av ditt mod, din inställning och din styrka. Det har fått mig att inse hur viktigt det är att ta till vara varje dag och uppskatta det man har. Du kommer alltid att leva genom dina barn och du kommer alltid att bli ihågkommen som en fantastisk mamma och kvinna!

  Vill tacka för en fantastisk blogg, dina ord har betytt otroligt mycket för mig. Skickar massor med styrkekramar till dig och din familj.

  /Eva

  SvaraRadera
 140. Tänker på dig och din familj! Du har berört mig djupt. Kram på dig!

  SvaraRadera
 141. Du finns i mina tankar hela tiden: Vi finns här och vi stöttar dig. Lyfter dig. Du kommer aldrig lämna oss. Dina avtryck finns för evigt på jorden och hos oss!

  Älskade du, vi känner inte varandra men du kommer aldrig bli glömd!

  Kärlek från Birthe

  SvaraRadera
 142. Camilla i Kungsbacka!7 februari 2012 22:47

  Tänker på dej och din familj Jenny,hoppas att ni har det lugnt och fint trots allt,Kram!

  SvaraRadera
 143. Fann din blogg efter att ha tittat på Sofias Änglar .
  Hoppas att du kämpar på så gått du kan ! Dina älskade barn och din älskade man behöver dig ! Jag förlorade min pappa för ett år sedan i samma cancer som du har men kämpa på du e stark kramar i från Göteborg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym,
   Jag tror att avsikterna med dina rader är goda. Men lägg inte mer börda på Jenny, det är inte hon som väljer att hon skall lämna barn och man. Och som Jenny har kämpat/kämpar!!! Det Jenny går igenom är bland det svåraste man kan uppleva som mamma, vetskapen att man måste lämna sina barn och inte få vara med dem i deras uppväxt. Jag har också förlorat min pappa i cancer när jag inte var så gammal. Men till slut måste man tillåta dem att släppa taget, hur gärna man än vill ha dem kvar. Att tala om för henne att hennes familj behöver henne är liksom onödigt, man behöver inte strö salt i såren. Varmaste tankar till Jenny och familjen

   Radera
 144. Annika Ben Chaabane8 februari 2012 01:15

  All kärlek <3 <3 <3

  SvaraRadera
 145. Hej Jenny!Du är stark som bloggar och vill dela med dig av din kamp med cancern och livet.Jag hitta din blogg efter ha sett Sofias Änglar och gick in på Elisabeths sida.Jag vill skänka mina tankar till dig,jag sänder med ny kraft så du ska orka mer....vill så gärna att du ska leva!Fina bilder på dig med familj!!Jag har själv man och två flickor på 11 och 12 år....jag tänker att det kan hända mig med.Kämpa på nu och en STOR KRAM från Ingela i Norrköping.

  SvaraRadera
 146. Orolig nu... Hur har du det? Jag kan inte släppa tanken på dig. Min önskan är att du får vara kvar ännu ett tag. Kram.

  SvaraRadera
 147. Jag känner också en jätteoro för dig nu. Tänker på dig massor och hoppas innerligt att du har det så bra det nu går. Önskar dig det bästa! /Fiffi

  SvaraRadera
 148. Jenny, hittade in hit genom Sofias änglar och Jag är Elisabeth. Nu har jag läst och förundrats över dig-helt underbar, stark och fantastisk människa. Även då vi inte känner varandra så känner jag så många känslor, en sån sorg och orättvisa. Du verkar var världens finaste mamma-förevigt kommer du att finnas i deras hjärtan, du har ju lagt grunden till dem att bli fina männinskor...och jag är övertygad att du får vara med dem..fast i ett annat "skikt" bara... <3

  SvaraRadera
 149. Det var våldsamt vad du va duktig då!? Fattar du inte att människan vill väl, kanske mer väl än en ordpolis och präktighetsminister.

  SvaraRadera
 150. Tänker på dig, Jenny.
  Anna J

  SvaraRadera
 151. Tänker på dig och dina anhöriga.
  Varma styrkekramar till er alla
  //Anna-Karin

  SvaraRadera
 152. Önskar så att jag kunde göra något för dig !!Tänker på dig och din familj. Stor lång kram / Helena

  SvaraRadera
 153. Har ganska nyligen hittat din blogg, läser den varje dag, tittar in för att se hur du mår.
  Tänker på dig och dina nära och kära, kramar till dig , också en Skelleftebo. // Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att din man orkar skriva och berätta för oss vad som händer....

   Radera
  2. Det var det jävligaste! DRA ÅT HELVETE!

   Radera
  3. Till dig som svär....det känns olämpligt!

   Radera
  4. Vad är detta , en fritidsgård för klotter. kan inte alla bara få tycka vad dem vill. så länge det inte påverkar eller skadar Jenny?!

   Radera
  5. Jag som svär blir förbannad när jag ser människor gå händelser i förväg. Att uppmana Jennys man att skriva när hon är död eller inte kan att berätta vad som hänt hennes tystnad en dag kommer berätta tillräckligt för oss alla vad som hänt! Det är Jennys blogg det är hon som skriver eller ingen!

   Radera
  6. Håller med! Du som önskar att Jennys man ska skriva om senaste info, är du såsensationslysten? Det här är Jennys blogg. Vi förstår att slutet är nära. Varför är det så viktigt för dig att få veta samma dag hon har gått bort? Tror du verkligen att det är högsta prioritet för hennes man att informera bloggläsarna? Vi vet vad som händer men vi som verkligen är deltagande vill inte frossa i det.

   Tids nog kommer du får veta och under tiden bär vi Jenny i våra hjärtan och skickar styrka och kramar till henne!

   Radera
 154. Önskar dig all frid och ro inför det som komma skall...
  All lycka, hälsa och kärlek till dina barn, styrka till din man och förmågan för alla dina nära att kunna le till ditt minne.
  Varma kramar // Bloggläsare från inlandet

  SvaraRadera
 155. Tårar trillar nedför min kind....livet är orättvist ibland. Förlorade min älskade pappa i går och vet att inga ord hjälper er i denna stund. Sänder ändå stora varma kramar till er / Anna S

  SvaraRadera
 156. Tänker på ofta, fast jag inte ens känner dig. Men du har berört. Hoppas du blir väl omhändertagen och slipper både ångest och smärta. Alla styrkekramar till dig!!! <3

  SvaraRadera
 157. Är ännu kvinna som följt dig ett tag - du är en fantastisk tjej som lär oss massor och som får förmånen att läsa din blogg. Var inte rädd Jenny, jag har nosat på döden flera gånger och vet att det blir bara underbart...hoppas också att någon kommer åt att ta bort den missunsamma kommentaren ovan...
  Skickar dig styrka och mod....
  Kram från Kerstin

  SvaraRadera
 158. Det är en tung börda du bär på, hoppas alla varma tankar och all den kärlek som strömmar genom datorn kan underlätta något.
  Många dagar har gått sen första (vad vi alla trodde) gllstensanfallet.
  Du är och har varit en duktig medarbetare men ett gott bemötande och alltid en tanke på andra.Du har kämpat och varit många till hjälp även under din sjukdomstid, kära syster. Nu när tiden ser ut att ta slut kan du summera ihop hur mycket omtanke och värme som allra helst. Det har varit en förmån att fått känna dig och även ha dig i arbetsgruppen under dina friska dagar. Sänder många varma kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har läst din blogg en tid. Du har verkligen berört mig.
   Nu blir jag lite orolig. Hoppas du skriver snart.Jag är 52 år o lider av tvångssyndrom sen 13 års ålder. Tror jag nämnt det tidigare. En väldigt jobbig sjukdom som gör livet plågsamt. Dock är den inte livshotande. P.g.a. din blogg känns den inte lika svår att bära. Den har blivit lättare att fördra. Nu inser jag att man kan drabbas ännu värre. Livet är fruktansvärt orättvist. Det enda rättvisa är att vem som helst när som helst kan drabbas av vilken sjukdom som helst. Hög som låg. Fattig som rik. Gammal som ung. Färgad eller vit. Tänker på dig o de dina. Ditt liv har alls inte varit förgäves. För många av oss som läst din blogg har livet fått en annan dimension. Tack kära Jenny för att du orkat skriva o dela med dig. Du har skänkt oss något värdefullt. Bland det viktigaste man kan ge. Jag kommer aldrig att glömma dig. Jag önskar dig frid o jag tror att det strömmar ljus och kärlek mot oss när vi glider bort.
   Massor av kramar o tankar till dig du fantastiska o fina Jenny. Från Gunilla i Mölndal

   Radera
 159. Jag läser, gråter och förundras över din styrka! Skriver som här ovan, det är en ofattbar tung börda som du och dina nära får bära! Skickar stor varm kram genom cyberrymden! KRAM

  SvaraRadera
 160. Kramar till dig finaste Jenny!!!

  SvaraRadera
 161. Många varma kramar till dig och din familj

  SvaraRadera
 162. Många förvirrade känslor på bloggen nu. Jag hoppas innerligt att Du Jenny och Dina nära och kära känner så mycket kärlek och värme och styrkekramar som sänds till Er. Jenny Du kommer att leva vidare för alltid, genom Dina barn och i alla våra minnen. Att Du delger oss Dina tankar och reflektioner i denna blogg tror jag påverkar många människor mer än Du någonsin kan tro. Jag kan bara tala för mig själv men Du Jenny har fått mig att göra vissa omvärderingar i mitt liv och det är jag Dig evigt tacksam för! *Kramar om*

  SvaraRadera
 163. Tycker det är tragiskt att folk ska bråka på Jennys blogg. Alla är väl här av samma anledning, av omtanke och oro för Jenny. Alla önskar vi väl att Jenny ska få stanna kvar hos oss så länge som det bara är möjligt. Alla oroar vi väl oss när det blir tyst i flera dagar och undrar vad som hänt, hur hon mår, om det inte kommer några fler livstecken.
  Jag har full förståelse för de som önskar att Lars, eller nån annan anhörig/vän får orken att skriva nån rad den dagen det tar slut. Visst, det är Jennys blogg, och är inte meningen att den personen ska göra nåt långt inlägg, men att önska att få veta är inte fel, och kanske Jenny ber nån att skriva en rad, vad vet vi? Alla hanterar vi sorg på olika sätt, och det handlar ju inte om att på något vis gotta sig åt vad som händer, eller vara nyfiken, utan det handlar väl mer om att stilla sin oro, och att istället få sörja. Så att börja svära åt varandra och vara otrevliga på Jennys blogg tycker jag är skamligt. Vi måste kunna respektera varandras olika sätt att hantera sin sorg, det gör inte omtanken för Jenny mindre....

  Till dig Jenny vill jag sända all min värme och omtanke, och jag hoppas du får stanna hos oss ett bra tag till. Varma kramar från Gunilla

  SvaraRadera
 164. Vill bara skicka mina varmaste tankar till dig fina tappra Jenny och din familj. Önskar så att allt var annorlunda, att familjer slapp gå igenom det du och de dina gör.  Stor kram/Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänker på dig hela tiden Jenny!
   Kram!

   Radera
  2. att skriva att man har en önskan att någon i Jennys närhet skriver i bloggen,ser inte jag alls som något anstötligt eller fel. Det kan även fungera som en slags kommunikation för Jenny. kram till er alla som läser . Den största kramen ger jag Jenny. Allt blir bra. På något sätt.

   Radera
 165. Du menar så att du får din nyfikenhet stillad!? Vad är det som blir bra!?
  Du borde nog hålla inne med dina kommentarer!!!

  SvaraRadera
 166. Lotta I Göteborg9 februari 2012 11:11

  Varma tankar till dig tappra Jenny som kämpar så hårt och till din familj. Ni är beundransvärda i denna svåra situation. Kram

  SvaraRadera
 167. Blir så orolig när du inte skriver men förstår att familjen kommer i första hand.
  JÄTTEKRAM från
  Elisabeth Ollas Mattsson

  SvaraRadera
 168. Å.... Jenny och din familj, bry er inte om dessa sjuka kommentarer som kommit in..Kämpa på, stryrkakramar från oss som vill dig väl:) Kramar i massor!

  SvaraRadera
 169. Mina tankar går till er! Hoppas att du fortfarande kan dela fina stunder tillsammans med dina nära och kära. *styrkekramar* till er alla

  SvaraRadera
 170. kjære deg jenny,hvor du enn er nå!!!

  har fulgt deg bare en kort stund,men lest hele bloggen
  din,som er veldig trist men veldig fin <3
  nå leser jeg "fortsettelsen" av din mann <3

  klem fra randi-anita fra norge

  SvaraRadera
 171. Hittade hit när jag sökte på Sofias änglar det har gått flera år sen jag såg och pratade med dig men du bor fortfarande i mitt och många av våra hjärtan när jag är på skolan och träffar pojkarna så finns du där nu och förevigt saknar dig �� många kramar från Ulle

  SvaraRadera