torsdag 2 februari 2012

FURIX

Blev insatt på T Furix fr.o.m. igår kväll. Furix är en vätskedrivande tablett och den sattes in då jag fått så svullna ben. Furix är en mycket bra medicin........MEN...........INTE när man som jag har en dåligt fungerande kateter. Suck!!

Nu är det andra gången i natt som AHS Viool varit här för att spola katetern. Den slammar igen inne i blåsan så att kisset ej kan komma ut. Båda gångerna har det kommit ut drygt 1 liter urin. Inte konstigt att jag känner mig kissnödig =(.

Det var precis det här jag befarade när jag tog furixtabletten igår!! Jäkla skit också. Man ska alltid lyssna till sin inre röst. Skulle inte ha tagit tabletten!!

Nåja, nu är jag tömd på drygt en liter igen så nu ska jag somna om.

GOD NATT!!
Skickat från min iPhone

33 kommentarer:

 1. Kram på dig vännen! Jag tänker på dig! /Monika L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kramar. Tänker på dig mycket! Gunilla i Mölndal

   Radera
 2. Många kramar, tänker mycket på dig kram från Lillan på Gotland

  SvaraRadera
 3. Hej! Känner dig inte men har läst din blogg senaste dagarna och tycker att du är världens starkaste. Så svårt att läsa men samtidigt så svårt att lämna dig. Önskar dig det allra, allra bästa! Tänker på dig flera gånger om dagen. Stor kram från Fiffi

  SvaraRadera
 4. Huva vännen. Önskar att allt bara kan funka för dig. Det var iallafall så otroligt kul och mysigt att få äta sushi med dig igår. Du är otrolig som är samma Jenny fastän du måste gå igenom så mycket SKIT. Massor av kramar från Saga och mig. KRAMEN

  SvaraRadera
 5. Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 6. Varma tankar till dig! <3 / Åse

  SvaraRadera
 7. Många varma tankar och kramar till dig! Hoppas du fick sova gott och känner dig bättre nu.

  Kusin Annika

  SvaraRadera
 8. Hej vännen! Tittade in för att ge dig en stor kram. Jäklar! är ett ord som kommer väl till pass när det blir sånt strul. är det inte underligt att man ibland känner på sig att något kommer att strula till sig, man liksom VET att det skall blir paj och ändå kan man inte göra så mycket åt det. Hoppas att du får en bättre natt i natt och att du får sova lugnt. Stor kram till dig och jag tittar in igen i morgon. Kramis Ingrid

  SvaraRadera
 9. Tack Jenny för att du delar med dig av ditt liv. Du är så öppen och ärlig med dina känslor, tankar och funderingar positiva som negativa. Jag hoppas du får må så bra som du bara kan och lyssna på mycket "surr" från dina nära och kära. Kramar Veronica Nilsson

  SvaraRadera
 10. Skickar många virtuella kramar till dig Jenny. Ta väl hand om dig.

  SvaraRadera
 11. Jag är obekant för dig men du berör mig. Vi känner inte varandra men jag tänker på dig varje dag. Att du orkar och vill blogga betyder mycket för många. Och jag glömmer dig aldrig.

  SvaraRadera
 12. Hoppas att Du har massor av Fina stunder med alla nära och kära
  Att du mår så bra som du bara kan <3
  Tänker massor på Dig
  Kramar om dig <3

  SvaraRadera
 13. Hoppas Du somnade om och fick sova gott och att Du slipper krånglande kateter i fortsättningen! Jag tänker så mycket på Dig Jenny! Jag minns när vi var i samma PBL-grupp på sjuksköterskeprogrammet. Jag upplevde Dig som en mycket sympatisk människa och tyckte det var jättetråkigt när Du hoppade av för att utbilda Dig till Polis istället. Träffade Dig på lasarettet senare och Du berättade att Du valt att gå tillbaka till sjuksköterskestudierna. Jag är övertygad om att Du glädjt (HUR stavas det?!) många patienter med Din närvaro. Tror säkert att Du passat som polis också men som sjuksköterska är jag övertygad om att Du gjort avtryck och påverkat många människor positivt. Och Du påverkar även idag och kommer att påverka för alltid! Läs Dina läsares kommentarer som Du mår bra av och sug åt Dig! Ta emot kärlek och energi från Dina nära och kära. Dina barn är lyckligt lottade att få ha Dig som mamma och det kommer de att ha med sig hela livet. Kramar och sänder massor med positiv energi och styrka allt vad jag kan!

  SvaraRadera
 14. Hej Jenny, det är ju helt fantastiskt att få vare en av dom som faktiskt känner dig om än inte nära....finns inte en chans i världen att jag glömmer dig. Kram Eva

  SvaraRadera
 15. Hoppas att de byter ut katatern, för visst borde du få slippa trilskande såna i alla fall. Bra om den vätska som samlas i kroppen får komma ut, då mår du lite bättre.
  Vi som följer din blogg tänker på dig varje dag, glädje över dina fina vänner som besöker dig/er och gör tillvaron lite ljusare, Glädje över föräldrar/svärföräldrar som stöttar er i den tid ni lever nu. Glädje till dina barn och din make.
  Själv gråter jag varje gång jag läser bloggen, tycker att livet är bra orättvist, då jag jobbar i äldreomsorgen och ser dessa 90+ som inte vill annat än sluta sina dagar men de streta på..och du underbara varma kvinna ska måsta få denna skithemska vidriga sjukdom..
  Kramar i massor till dig och din familj och era vänner.

  SvaraRadera
 16. Hej kära du.
  Tänker på dig och din familj
  Skickar många styrkekramar till dig. Du är en underbar människa.
  Natalie

  SvaraRadera
 17. många kramar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 18. Kraaamar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 19. Strykekramar till dig och familjen Jenny. Hade turen att träffa din goa dotter och din mamma när jag hämtatde upp Sally efter tjejkvällen hos Nora. En lyckad kväll med Baribiefilm. Verkar vara ett filmval för våra döttrar. Vi skojade och sa att vi kanske ska låta detta bli en liten tradition för småbrudarna. :) Hoppad att kvällen blir så mysig den bara kan. Tänker på dig massor Jenny. Kram kram

  SvaraRadera
 20. Käraste Jenny som du berör, känner dig inte men är med dig i tankarna ändå.

  Elände när katetern krånglar! Vad synd att du fick väskedrivande på kvällen, ofta ger man det dagtid just för att slippa dessa obehag.Många tankar till Dig. Hoppas,hoppas du känner värme som omsluter hela dig i allt detta/Kram

  SvaraRadera
 21. Jag har följt dig ett tag o vill bara säga vilken kämpe du är. Kram till dig och styrka / Katrine

  SvaraRadera
 22. Jag är full av beundran!

  SvaraRadera
 23. Du är fantastisk Jenny. Läser din blogg med beundran och tänker att du lämnar en skatt med tankar till dina barn i och med denna blogg. Jag tänker på dig varje dag och fascineras över dig. Du finns med i mitt hjärta. Kram Marie

  SvaraRadera
 24. Kämpa på Jenny. Morgondagen är ett oskrivet blad för oss alla.

  SvaraRadera
 25. Tänker på dig Jenny och hoppas du inte har ont! Kram från Victoria

  SvaraRadera
 26. Jenny,kan inte släppa tankarna på dej..undrar så hur du mår,men förstår om du inte orkar uppdatera dej varje dag. Hoppas du får en lugn,fin Lördagskväll vännen,styrkekramar från Kungsbacka!

  SvaraRadera
 27. Jag hittade dig precis häromdan och är full av beundran över din kämparglöd. Livet är inte rättvist, du borde inte drabbas av detta! Jag tänker hur gör du? men jag antar att man får ett riktigt jäklar anamma. Vi hade begravning för min pappa igår, han var ändå 79 år och fick leukemi för tre år sen men rackarns vad enveten han var och det var nog därför han fick tre år till. Jag håller på dig, du är fantastisk!

  SvaraRadera
 28. Hej Jenny, det är kanske bortåt 20 år sedan sist? Jag fick höra nyligen hur du har det och jag tänker på dig och din familj varje dag nu. Jag har bara ljusa och varma minnen av dig och jag glömmer dig inte. Många kramar /Camilla (grundskolan)

  SvaraRadera
 29. Vi är många där ute som inte känner dig,men som tänker mkt på dig. Styrkekramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 30. Tänker på dig och tittar in här flera gånger om dagen. Skickar så många styrkekramar som finns❤

  SvaraRadera
 31. Tänker på dej heela tiden, hoppas att det inte är nåt som strular och att du slipper ha ont!! ...längesen du uppdaterade nu, känner mej orolig! Massa varma karmar till dej!! Och massa kramar till din familj!

  SvaraRadera